licht eikenhouten panelen

licht eikenhouten panelen

Prachtige licht eikenhouten panelen: online op maat verkrijgbaar bij QATRINA

Uw eigen badkamermeubel, tafel of kast maken en geen zin om zelf op maat te zagen ? Bestel dan heel eenvoudig uw licht eikenhouten panelen online bij QATRINA !

Vierkant, rechthoekig, rond, ovaal, maar ook een afwijkende vorm is mogelijk: met de allernieuwste CNC freesmachines kunnen wij alles voor u maken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Panelen kunt u bij ons behandeld bestellen, maar wij adviseren ze nog onbehandeld te bestellen als u er zelf nog bijvoorbeeld een kast van wilt maken. De panelen worden dan door ons geschuurd met een grovere korrel 80: de randen zijn dan nog scherp en niet geschuurd. Nadat u uw meubelstuk in elkaar heeft gezet, kunt u het dan verder behandelen met een lak of houtolie.

Indien u de panelen als bijv. tafelblad of werkblad wilt gaan gebruiken, dan kunt u er voor kiezen ze al helemaal kant en klaar te bestellen. Wij schuren ze dan nog een keer met een fijnere korrel, brengen rondom zogenoemde vellingkanten aan en behandelen het tafel- of werkblad vervolgens met een professionele houtolie. Deze is in meerdere kleuren verkrijgbaar, maar uiteraard ook in transparant. Op aanvraag kunnen wij de panelen ook (transparant) voor u lakken. Uw licht eikenhouten panelen bestelt u gewoon voordelig online bij QATRINA.

Prachtig van kleur en ijzersterk: massief Slavonisch eikenhout

IJzersterk, prachtig licht van kleur en veelgeprezen door professionele houtverwerkers: Slavonisch eikenhout. Wij kopen het in bij verschillende producenten in het buitenland. Het mooiste hout, op kleur en structuur voor u uitgezocht en altijd FSC gecertificeerd: duurzaam geproduceerd kwaliteitshout.

Naast de veelgevraagde panelen met doorgaande massief houten lamellen, kunt u bij ons ook panelen met een zogenaamde vingerlasverbinding en panelen opgebouwd uit exclusief kopshout bestellen. Dit kan allemaal online in onze webwinkel: u hoeft er de deur niet eens voor uit ! Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft.

Eikenhouten fineerpanelen: het voordelige alternatief

Een stuk voordeliger, maar niet of nauwelijks van massief te onderscheiden: eikenhouten panelen gemaakt van foutvrij of rustiek eikenfineer. Kijk snel bij onze categorie fineer op maat voor meer informatie.

 

 

 

licht eikenhouten panelen

Kunt u uw panelen zelf op maat zagen ?

Dan zijn onze voorraad standaardpanelen wellicht iets voor u. Wij leveren ze in meerdere afmetingen en kunnen ze snel bij u thuisbezorgen !

Bent u geïnteresseerd in onze licht eikenhouten panelen ?