licht eikenhouten panelen op maat

licht eikenhouten panelen op maat

Voor licht eikenhouten panelen op maat bent u aan het juiste adres bij QATRINA 

Bestel ze eenvoudig online op maat vanuit uw luie stoel: voor licht eikenhouten panelen op maat bent u bij ons aan het juiste adres !

Wij kunnen het allemaal voor u maken: rond, ovaal, maar ook vierkant, rechthoekig of een door u zelf bedachte vrije vorm. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, want onze producenten werken met de modernste machines.

Bij QATRINA kunt u kant en klare behandelde panelen bestellen, maar gaat u er zelf nog aan zagen en schaven, dan raden wij u aan ze (nog) onbehandeld te bestellen. Standaard zijn ze dan al wel geschuurd met een grovere korrel en hebben ze nog scherpe randen: zo kunt u uw meubelstuk exact passend monteren, voordat u het verder bewerkt en behandeld met een (transparante) lak of houtolie.

Kant en klare panelen worden nog een keer met een wat fijnere korrel geschuurd en de randen voorzien wij dan van zgn. vellingkanten. Zo zijn ze klaar om verder af te werken met een olie of lak. Dit kunt u zelf doen, maar vanzelfsprekend kunnen wij dit ook verzorgen. Meer informatie vindt u op onze website.

Op structuur en kleur voor u uitgezocht: prachtig mooi en keihard massief Slavonisch eiken

Geroemd om zijn hardheid en mooie lichte uitstraling: Slavonisch eiken. De koningin onder de eikensoorten. Exclusief verwerkt tot prachtige panelen door onze vaste producenten in het buitenland. Duurzaam verwerkt en gegarandeerd FSC gecertificeerd.

Ons Slavonisch eiken is niet alleen leverbaar in een doorgaande lamellenuitvoering, maar ook gemaakt van prachtig kopshout en in een vingerlasuitvoering. U vindt het allemaal op onze website ! Heeft u vragen ? Onze contactgegevens vindt u hier.

Onze fineerpanelen in foutvrij en rustiek eiken: een interessant en voordelig(er) alternatief

Eikenhouten panelen in een massieve uitvoering zijn kostbaar. Stukken voordeliger, maar nauwelijks van massieve panelen te onderscheiden zijn onze fineerpanelen. Wij leveren ze in een foutvrije en een ruige rustieke uitvoering op maat voor u gemaakt. Klik hier voor onze eiken fineerpanelen.

 

 

 

licht eikenhouten panelen op maat

U bent een handige klusser en kunt zelf op maat zagen ?

QATRINA heeft een grote hoeveelheid standaardpanelen op voorraad ! Ze staan voor u klaar in verschillende kwaliteiten, afmetingen en diktes en wanneer u vandaag nog bestelt, heeft u ze razendsnel in huis.

Bent u geïnteresseerd in onze licht eikenhouten panelen op maat ?