licht eikenhouten meubelpanelen

licht eikenhouten meubelpanelen

Zoekt u licht eikenhouten meubelpanelen ? U vindt ze bij QATRINA !

Voor licht eikenhouten meubelpanelen moet u bij QATRINA zijn.
Onze meubelpanelen zijn verkrijgbaar in de traditionele vormen rechthoekig, vierkant, rond en ovaal, maar ook een zogenaamde vrije vorm is geen probleem. Met onze moderne machines kunnen wij de meest ingewikkelde vormen voor u maken: druppelvormen, Spaans ovaal, Deens ovaal, het kan allemaal. Moet het dus iets heel speciaals worden, bel of mail ons dan even.

Onbehandelde meubelpanelen schuren wij met korrel 80: een grovere korrel en de randen zijn nog exact haaks en scherp. U dient deze panelen zelf verder af te werken.
Wilt u de panelen gebruiken om er uw zelfbedachte kast of ander meubelstuk van te maken, dan bestelt u de panelen het beste onbehandeld. Zo zijn de hoeken nog onafgewerkt en scherp en kunt u alles precies passend in elkaar zetten.

Bent u van plan de panelen te gaan gebruiken als tafel- of als werkblad ? Dan kunt u overwegen ze al kant en klaar bij ons te bestellen: ze krijgen dan nog een extra schuurbeurt met een fijnere korrel en wij brengen rondom vellingkanten aan. Optioneel kunt u de panelen door ons nog laten oliën of lakken. Zo zijn ze klaar om te monteren. Op de website vindt u hierover meer informatie.

Het allermooiste eikenhout

QATRINA werkt uitsluitend met het allermooiste eikenhout: het exclusieve, lichte Slavonisch eiken. Een langzaam groeiende eikensoort afkomstig van de Balkan. Door onze vaste producenten geproduceerd voor een interessante prijs. Zo kunnen wij het weer voordelig aan onze klanten aanbieden. Ons eiken is gegarandeerd FSC gecertificeerd en verkrijgbaar in een foutvrije, een licht rustieke en een rustieke kwaliteit. QATRINA, voor licht eikenhouten meubelpanelen in doorgaande massief houten lamellen, met een vingerlasverbinding en uitgevoerd in uniek kopshout !

Meubelpanelen van eikenfineer

Meubelpanelen van dik eikenfineer: toepasbaar als (keuken)deurtjes, maar ook als keukenblad of bureaublad. Met ons eikenfineer op maat kunt u alle kanten op ! U bestelt het bij ons voordelig op maat in rustiek of in kwastvrij/foutvrij eiken.

 

 

 

licht eikenhouten meubelpanelen

U kunt uw hout zelf op maat maken ? Dan zijn onze standaardpanelen misschien iets voor u !

Standaardpanelen in courante maten en diktes: u vindt ze op onze website. Direct uit voorraad leverbaar, dus onze koerier levert ze heel snel bij u thuis af ! Nieuwsgierig ? Klik dan hier voor onze voorraadpanelen !

Bent u geïnteresseerd in onze licht eikenhouten meubelpanelen ?