licht eikenhout

licht eikenhout

Voordelig geprijsd licht eikenhout bestelt u op maat gemaakt en in de door u gewenste vorm bij QATRINA 

Met ons op maat voor u gemaakt licht eikenhout kunt u iedere klus aan: maak er uw zelf ontworpen tafelblad of tv meubel van, of gebruik het als keukenblad of bureaublad.

Online via onze webshop bestelt u eenvoudig zelf vierkant en rechthoekig licht eikenhout op maat. Voor andere vormen verzoeken wij u contact met ons op te nemen: deze zijn mogelijk op aanvraag. Dus heeft u zelf een vorm bedacht of bent u op zoek naar bijvoorbeeld Spaans of Deens ovaal, bij QATRINA krijgt u het in de vorm die u zoekt.

Het leveren van maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig is werk voor specialisten: weinigen hebben hiervoor de kennis en de (kostbare) bewerkingsmachines in huis. Wij doen dit dan ook niet zelf, maar besteden dit uit aan door ons geselecteerde bedrijven buiten Nederland. Stuk voor stuk professionals die over de allernieuwste (computergestuurde) houtbewerkingsmachines beschikken. Hiermee kunnen zij de meest ingewikkelde vormen voor u maken en zijn ook speciale bewerkingen zoals het uitfrezen van sparingen en sleuven geen enkel probleem. Meer weten over de mogelijkheden ? Bel of mail ons gerust.

Wij leveren producten gemaakt van Slavonisch eikenhout: een gerenommeerde eikensoort afkomstig uit Oost Europa. Slavonisch eiken kunnen wij aanbieden in een noestvrije/foutvrije kwaliteit, een licht rustieke kwaliteit en een rustieke kwaliteit. Verschillende diktes zijn mogelijk tot en met maximaal 40 mm. dik.

Ons massief hout kan in doorgaande lamellen, in vingerlas en in ijzersterk kopshout besteld worden. Kopshout leveren wij in vijf verschillende houtsoorten: in eiken, in essen, in beuken, in kersen en in acacia.

In doorgaande lamellen en in vingerlas leveren wij eikenhout, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk. Deze moeten wij wel aanvragen bij onze producenten, omdat ze niet het hele jaar door leverbaar zijn. Bij QATRINA zit u goed voor FSC gecertificeerde houtproducten voor een zeer redelijke prijs.

Ze staan voor u klaar in ons magazijn: onze massief houten standaardpanelen in meerdere houtsoorten en -kwaliteiten 

Onze eigen transportdienst staat er na een paar dagen al bij u mee op de stoep: onze voorraad standaardpanelen. Kijk op onze website of contacteer ons even voor de actuele voorraad.

 

 

 

licht eikenhout

Licht Slavonisch eikenhout (uitvoering in kopshout)

Eikenhout tot maar liefst 5 meter lang ? Het kan bij QATRINA ! 

Bij QATRINA kunt u uw eikenhout tot maar liefst 5 meter lang bestellen ! Uniek in de Benelux, want niemand anders kan dergelijk lange lengtes leveren !

Ga dus ‘gewoon’ voor een mega lange eettafel, een superlang keukenblad of een XXL barblad ! Extra lang is niet alleen verkrijgbaar in vingerlas, maar ook in doorgaande lamellen en in een kopshoutuitvoering. Nieuwsgierig geworden ? Bel of mail ons dan even. Voor betaalbaar maatwerk in iedere afmeting en vorm, in verschillende houtsoorten moet u bij QATRINA zijn !

Bent u geïnteresseerd in ons licht eikenhout ?