licht eikenhout op maat

licht eikenhout op maat

Licht eikenhout op maat nodig ? Wij leveren het exact op maat in iedere gewenste vorm !

Exact op maat gemaakt in iedere gewenste vorm: licht eikenhout op maat. Naast rechthoekig, rond, ovaal of vierkant is het bij ons ook mogelijk om uw zelfbedachte vormen te laten maken. Met onze volledig computergestuurde machines is het allemaal mogelijk ! Neem contact met ons op voor meer info.

Ons eikenhout is standaard geschuurd met een grovere korrel (korrel 80) en de randen zijn nog scherp: dit is een halffabricaat dat nog verder afgewerkt dient te worden. Wilt u er bijvoorbeeld een kast mee maken, dan raden wij u aan het hout nog onbehandeld te bestellen en dit verder zelf te verzorgen.

Gaat u het hout echter gebruiken als keukenblad of tafelblad, dan is het verstandig het hout al kant en klaar bij ons te bestellen. Het wordt dan nog een keer extra geschuurd met korrel 120 (een fijnere korrel), het hout wordt rondom v.v. vellingkanten en daarna machinaal afgewerkt met een professionele lak of houtolie.

Massief Slavonisch eikenhout: een keiharde, mooie egale houtsoort

Schitterend van kleur en door zijn langzame groei een van de hardste eikensoorten. Exclusief voor QATRINA geproduceerd door vaste producenten buiten Nederland. Het hout is verkrijgbaar in een foutvrije, een licht rustieke en een ruige rustieke kwaliteit. alles duurzaam verwerkt en FSC gecertificeerd. Voor mooi licht eikenhout op maat moet u bij QATRINA zijn !

Eikenhout is bij ons te bestellen in meerdere uitvoeringen: vanzelfsprekend leveren wij in doorgaande lamellen, maar ook hout samengesteld door middel van een vingerlasverbinding en opgebouwd uit het unieke kopshout is mogelijk. Bezoek onze website of bel of mail ons even.

Met het blote oog nauwelijks te onderscheiden van massief: tabletten of panelen gemaakt van dik eikenfineer

Met name zeer geschikt om te gebruiken als (keuken)deurtjes, als tafelblad, werkblad of als barblad: ons dik eikenfineer op maat. Leverbaar met diverse randafwerkingen in een rustieke en een foutvrije/kwastvrije uitvoering. Fineer: een hoogwaardig alternatief !

 

 

 

licht eikenhout op maat

Goed gereedschap in huis en niet bang om zelf op maat te zagen ? Kijk dan snel bij onze voorraad standaardpanelen

U durft de uitdaging aan en beschikt over goed gereedschap ? Neem dan snel een kijkje bij onze grote voorraad standaardpanelen in meerdere houtkwaliteiten en courante afmetingen. Onze eigen koeriersdienst brengt ze razendsnel tot aan de voordeur bij u thuis zodat u er snel mee aan de slag kunt.

Bent u geïnteresseerd in ons licht eikenhout op maat ?