lange tafel

design onderstel

Een gezellige lange tafel bestelt u heel eenvoudig bij QATRINA

De vraag naar een gezellige lange tafel is de laatste tijd enorm toegenomen. Niet heel vreemd, als je bedenkt dat steeds meer mensen een (grote) woonkeuken in huis hebben.

Wij leveren onder andere tafelbladen van het fraaie Slavonisch eikenhout: dit is uiteraard altijd FSC-gekeurd.

Naast eikenhout leveren wij ook nog veel andere houtsoorten: klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem even contact met ons op.

Onze tafelbladen zijn leverbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het zeer exclusieve kopshout. Praktisch elke gewenste vorm en afmeting is mogelijk: rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en ellips. Ook indien u zelf een  fantasievorm heeft bedacht, zit u bij QATRINA helemaal goed: wij kunnen hem vast wel voor u maken !

 

 

 

lange tafel

Lange tafel 

 

Alles tot op de millimeter nauwkeurig

Door middel van het speciaal ontwikkelde bestelsysteem op onze website kunt u heel gemakkelijk zelf de gewenste afmeting en dikte aangeven. Dit is tot op de millimeter nauwkeurig in te voeren.
Het systeem berekent vervolgens de prijs voor het tafelblad voor u uit. Zo eenvoudig is het !.

 

QATRINA, voor een uniek tafelblad, helemaal op maat voor u gemaakt

Een mooie eiken tafel die helemaal past bij uw specifieke wensen en in uw interieur: dat begint uiteraard allemaal met de keuze van het tafelblad.
Bij QATRINA krijgt u hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig, en dat alles ook nog eens in praktisch elke gewenste vorm !

Naast tafelbladen op maat, leveren wij ook nog stalen en houten tafel onderstellen. Zo kunt u, indien u dit wenst, uw tafel helemaal zelf bij ons samenstellen.

Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

Naast eiken tafelbladen leveren wij op aanvraag ook tafelbladen in andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Dus mocht u eens wat anders willen dan eiken: neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in een lange tafel ?