lang tafelblad

lang tafelblad

Op maat verkrijgbaar bij QATRINA: een lang tafelblad van massief hout in iedere gewenste vorm

Uitsluitend het beste hout is goed genoeg voor een lang tafelblad van QATRINA. Het wordt door onze vaste leveranciers geselecteerd op kleur en houtstructuur. Bij QATRINA krijgt u nog de beste kwaliteit voor een interessante prijs. Bezorgen doen wij met onze eigen koeriersdienst tegen kostprijs: het maakt ons niet uit of u nou in België of in Nederland woont.

Wij zijn specialist in het maken van massieve houtproducten: u bestelt bij ons op maat en elke vorm kunnen wij voor u maken. Waar de meeste andere aanbieders stoppen bij rechthoekig, rond, vierkant of ovaal gaan wij verder. Kiezelvormen, druppelvormen of iets heel bijzonders door uzelf bedacht: wij draaien onze hand er niet voor om.

Een lang tafelblad gemaakt van massief eiken kunnen wij in verschillende kwaliteiten voor u maken: wij leveren ons eiken in foutvrij, in licht rustiek en in robuust ogend rustiek. Een andere houtsoort dan massief eiken kan evt. ook: op aanvraag zijn tafelbladen gemaakt van massief acaciahout, massief beukenhout, massief kersenhout, massief notenhout en massief essenhout verkrijgbaar.
Neem bij interesse in een van onze overige leverbare houtsoorten even contact met ons op. Ons team beantwoord graag uw vragen. Eikenhouten tafelbladen opgebouwd uit doorgaande lamellen zijn bij ons op aanvraag verkrijgbaar tot liefst VIJF METER lang. Dus moet het een XXL blad worden, bel of mail ons dan even.

Met onze geavanceerde machines zijn de meest ingewikkelde bewerkingen mogelijk: ronde hoeken, uitsparingen, uitgefreesde sleuven, kabeldoorvoeren of afgeschuinde randen: allemaal geen probleem bij QATRINA.

De mooiste eikensoort verkrijgbaar, exclusief voor ons gekweekt, een mooie lichte kleur en keihard

Geen enkele andere eikensoort heeft een zo mooie egale structuur en is zo hard als Slavonisch eiken. Door professionals geroemd om zijn schitterende kleur en natuurlijke bestandheid tegen kromtrekken. Slavonisch eikenhout wordt in verschillende landen in Oost Europa door vaste leveranciers voor ons gekweekt. Het hout is gegarandeerd FSC gecertificeerd en van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Onze tafelbladen worden samengesteld uit doorgaande lamellen, uit met elkaar verlijmde kortere stroken hout met een vingerlasverbinding of volledig opgebouwd uit verlijmde vierkante blokjes massief hout: het zgn. kopshout.
Kopshout is een uniek houtproduct dat door vrijwel niemand anders in Nederland en België kan worden geleverd. Wij leveren kopshout op maat in eiken direct via de website en kopshout op maat in beuken, essen, acacia en kersen op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.

 

 

 

lang tafelblad

Massief foutvrij eiken tafelblad opgebouwd uit doorgaande lamellen in transparante houtolie

Een XXL tafelblad met een lengte van liefst 5 meter ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Een ‘gewoon’ tafelblad met een vingerlasverbinding, opgebouwd uit doorgaande lamellen of samengesteld uit kopshout tot 3,5 meter lang is doorgaans wel bij meerdere aanbieders te vinden. Langer is echter zeldzaam. Bij QATRINA gaan we letterlijk verder, want op aanvraag kunt u bij ons terecht voor een tafelblad van liefst vijf meter lang in doorgaande lamellen ! Niet alleen verkrijgbaar als tafelblad, maar ook als keukenblad, barblad of werkblad ! Neem contact met ons op, want QATRINA is van alle markten thuis !

Bent u geïnteresseerd in een lang tafelblad ?