lage tafel

lage tafel

Een moderne lage tafel ? Bestel hem voordelig uit voorraad bij QATRINA !

Een moderne lage tafel nodig ? Dan wordt het tijd voor QATRINA ! U vindt bij ons een groot scala aan kant en klare lage tafels voor zachte prijzen. Bezoek onze website en kies het gewenste model: u hoeft er de deur niet eens meer voor uit !

Onze lage tafels leveren wij direct uit voorraad helemaal compleet met een eiken tafelblad. Kunt u niet vinden wat u zoekt ? Geen paniek, want ook losse onderstellen en bladen zijn mogelijk. U stelt dan eenvoudig zelf uw lage tafel bij ons samen. Online op de website hebben wij een overzicht van onze losse onderstellen geplaatst: klik hier.

Onze kant en klare lage tafels leveren wij allemaal in zwart gepoedercoat staal met een massief eiken blad van circa 20 mm. dik. Wanneer u kiest voor een los onderstel heeft u naast zwart de keuze uit meerdere courante ral kleuren.

Stuk voor stuk met liefde door onze producenten in Oost Europa gemaakt. Een lage tafel voor elk interieur bestelt u gewoon online bij QATRINA !
Ook kant en klare lage tafels voorzien van een keramisch blad in meerdere uitvoeringen behoort tot de mogelijkheden. Klik hier voor een overzicht of neem direct contact op voor meer informatie: Wij helpen u graag.

 

 

 

lage tafel

Lage tafel Britt (poedercoat zwart staal met massief eiken blad)

 

Kant en klaar of zelf samenstellen: het kan allemaal bij QATRINA 

Een kant en klare lage tafel compleet met massief eiken blad, maar ook voor losse onderstellen en bladen bent u bij QATRINA aan het juiste adres.

Losse stalen onderstellen leveren wij in verschillende afwerkingen en meerdere courante RAL kleuren. Wilt u iets speciaals ? Iets niet alledaags ? Bel of mail ons even, want ook maatwerk behoort in veel gevallen tot de mogelijkheden.

Eiken tafelbladen op maat in doorgaande lamellen, vingerlas en kopshout kunt u direct zelf via onze website bestellen. Buiten de website om zijn andere houtsoorten dan eiken op aanvraag mogelijk. Klik hier voor onze eiken tafelbladen op maat gemaakt en hier voor een andere houtsoort dan eiken.

Bent u geïnteresseerd in een gezellige lage tafel ?