kwastvrij eikenhouten tablet

kwastvrij eikenhouten tablet

Aan het klussen en een kwastvrij eikenhouten tablet nodig ? Bestel het op maat bij QATRINA !

Wilt u een kwastvrij eikenhouten tablet op maat bestellen ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres: bij ons bestelt u het uiterst eenvoudig online ! Niks is ons te gek: wilt u graag een tablet met een afgeronde hoek of wellicht rondom een afgeschuinde rand, of moet het tablet worden voorzien van een aantal sparingen ? Wij regelen het allemaal voor u ! Bij QATRINA kan (bijna) alles, dus neem gerust contact met ons op wanneer het iets heel aparts moet worden.

Thuis vanaf de bank een kwastvrij eikenhouten tablet bestellen heeft zo zijn voordelen: u hoeft er deur niet voor uit en wij leveren het ook nog eens tegen kostprijs bij u af. Gemakkelijker kunnen we het u niet maken, dus kijk snel op onze website voor de mogelijkheden.

Prachtig kwastvrij eiken is online op maat te bestellen, maar wij leveren ook eiken tabletten in een licht rustieke en rustieke kwaliteit. Kijk voor meer houtsoorten ook eens bij onze andere houtsoorten dan eiken: u vindt ze hier. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook schitterende tabletten in beuken, kersen en notenhout.

Voordelige houten tabletten, op maat voor u gemaakt van Slavonisch eiken

Wij kopen ons hout voordelig in bij onze vaste producenten en dat merkt u aan onze prijzen. Voor voordelig hout moet u gewoon bij QATRINA zijn. Onze tabletten maken wij van Slavonisch eiken: een zeer harde eikensoort die goed bestand is tegen eventueel kromtrekken.
De tabletten worden door echte vakmensen geproduceerd en zijn allemaal FSC gekeurd: een waarborg voor een verantwoord bosbeheer. Wij leveren tabletten opgebouwd uit doorgaande lamellen, in een kopshoutuitvoering en in vingerlas.

Tabletten langer dan ongeveer drie meter zijn in kops uitvoering of in vingerlas over het algemeen geen probleem, maar zijn lastig te krijgen in doorgaande lamellen. Bel of mail ons in dat geval even betreffende de beschikbaarheid.

Tabletten van Slavonisch eikenfineer

U bestelt ze in een kwastvrije of in een rustieke uitvoering in vijf verschillende diktes: tabletten van Slavonisch eikenfineer. Klik hier voor ons fineer.

 

 

 

kwastvrij eikenhouten tablet

U heeft ze met een paar dagen al in huis: met onze voorraadtabletten in standaardafmetingen kunt u snel aan de slag

Verkrijgbaar in verschillende standaardmaten en diktes. Benieuwd ? Kijk dan bij onze categorie voorraadtabletten. Klik hier en bestel vandaag nog uw tablet(ten) uit voorraad !

Bent u geïnteresseerd in een kwastvrij eikenhouten tablet ?