kwastvrij eikenhouten panelen

kwastvrij eikenhouten panelen

Prachtige kwastvrij eikenhouten panelen: u bestelt ze gemakkelijk online bij QATRINA

Gemakkelijk en voordelig kwastvrij eikenhouten panelen bestellen kan gewoon op maat via onze webshop !
U bestelt ze exact op maat in de door de u gewenste maten en wij maken ze tot op de mm. nauwkeurig. Direct aan de slag kunnen ? Bestel ze dan kant en klaar ! Wij behandelen ze dan met een professionele twee componenten houtolie of lak.

Ronde hoeken, een schuine rand of sparingen ? Het kan allemaal in iedere gewenste vorm ! Laat u verrassen en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan. Onze contactgegevens vindt u hier.

Mooie kwastvrij eikenhouten panelen bestelt bij ons heel eenvoudig thuis in onze online webshop. Een bus of aanhanger regelen en zelf ophalen is niet nodig ! Onze eigen koeriersdienst brengt ze tegen kostprijs bij u thuis !
Eiken kunt u bij ons bestellen in kwastvrij, maar wij leveren ook eiken panelen in andere kwaliteiten: rustiek en licht rustiek. U vindt eiken wat gewoontjes ? Wij kunnen op aanvraag ook beuken, kersen, noten panelen op maat leveren. Kijk hiervoor even bij onze categorie overige houtsoorten: klik hier.

Betaalbare houten panelen ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Alleen het allermooiste hout is voor ons goed genoeg. Wij maken onze eiken panelen daarom van het allerbeste hout: Slavonisch eiken. Een prachtige lichte houtsoort en veel harder dan het doorgaans gebruikte Europese eiken.
Door onze vaste producenten met veel zorg en aandacht gefabriceerd en vanzelfsprekend FSC gekeurd: een garantie voor een duurzaam vervaardigd product. Onze Slavonisch eikenhouten panelen kunt u bestellen in zogenaamde doorgaande lamellen, in een kopshoutuitvoering en in vingerlas.

Kopshout- en vingerlaspanelen langer dan ca. 3 meter zijn doorgaans wel leverbaar, maar panelen met doorgaande lamellen in langere lengtes moeten wij aanvragen: deze zijn niet het hele jaar door beschikbaar.  Bel of mail ons hiervoor even.

Een voordelig(er) alternatief: eikenfineerpanelen

Voordeliger dan massief hout en op maat gemaakt verkrijgbaar bij QATRINA: eikenfineerpanelen in vijf verschillende diktes. U vindt ze hier. Wij leveren fineer in rustiek en in kwastvrij Slavonisch eiken.

 

 

 

kwastvrij eikenhouten panelen

Noten- en eikenhouten panelen in standaardmaten, direct uit voorraad leverbaar !

U kunt/wilt niet wachten op maatwerk ? Neem dan snel een kijkje op de website bij onze voorraad standaardpanelen ! Leverbaar in meerdere houtsoorten, kwaliteiten, afmetingen en diktes ! Klik hier voor onze voorraad of neem voor de actuele status contact op .

Bent u geïnteresseerd in onze kwastvrij eikenhouten panelen ?