kwastvrij eikenhouten paneel

kwastvrij eikenhouten paneel

Een kwastvrij eikenhouten paneel nodig ? Bij QATRINA bestelt u het online op maat gemaakt !

Een kwastvrij eikenhouten paneel bestellen ? Dan zit u goed bij QATRINA, want bij ons bestelt u het gewoon online op maat ! Geen enkele afmeting of vorm is ons te gek: wij kunnen alles tot op de millimeter nauwkeurig voor u maken: panelen met afgeronde hoeken of met een fraaie schuine rand ? Of moeten er juist sparingen worden aangebracht ? Bij QATRINA allemaal geen probleem ! Neem dus gerust even contact met ons indien u (heel) speciale wensen heeft: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Bestel relaxt online vanuit uw luie stoel een schitterend kwastvrij eikenhouten paneel via onze website en wij gaan direct voor u aan de slag. Bezorgen doen wij tegen kostprijs: een bestelbus huren is dus niet nodig ! Wij brengen het gewoon bij u thuis !

U kunt bij ons eikenhout bestellen in een kwastvrije uitvoering, maar wij kunnen het ook in rustiek of in licht rustiek leveren. Zoekt u eigenlijk een andere houtsoort dan eiken ? Kijk dan ook even bij onze overige leverbare houtsoorten. Wij kunnen op aanvraag bijvoorbeeld ook beuken, kersen en notenhouten panelen leveren.

Voor voordelige massief houten panelen zit u goed bij QATRINA

Door onze samenwerking met vaste buitenlandse leveranciers kunnen wij ons hout voordelig inkopen. Daar plukt u als klant weer de vruchten van ! Het allermooiste hout voor betaalbare prijzen vindt u bij QATRINA. Wij maken de panelen van Slavonisch eiken: een veel hardere eikensoort dan Europees eikenhout. Met veel zorg en vakmanschap geproduceerd en natuurlijk FSC gekeurd: een keurmerk voor duurzaamheid. De panelen zijn verkrijgbaar in doorgaande lamellen, in kopshout en in een vingerlasverbinding.

Doorgaans zijn panelen langer dan 3 meter in vingerlas en kopshout geen probleem, maar in doorgaande lamellen zijn deze niet altijd beschikbaar: dit moeten wij aanvragen bij onze producenten. Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op.

Eikenfineerpanelen

Leverbaar in kwastvrije en rustieke uitvoering in meerdere diktes: eikenfineerpanelen op maat. Klik hier voor meer informatie of bel of mail ons even.

 

 

 

kwastvrij eikenhouten paneel

Diverse Amerikaans notenhouten en eiken panelen in standaardafmetingen: supersnel bij u thuis afgeleverd !

Geen tijd om op maatwerk te wachten ? U vindt bij ons ook een grote voorraad standaardpanelen. Verkrijgbaar in noten en in eiken in meerdere standaardafmetingen en diktes. Geïnteresseerd ? Klik dan snel hier en bestel vandaag nog !

Bent u geïnteresseerd in een kwastvrij eikenhouten paneel ?