kwastvrij eikenhouten meubelpanelen

kwastvrij eikenhouten meubelpanelen

Exact op maat voor u gemaakt: kwastvrij eikenhouten meubelpanelen van QATRINA

Wij maken ze precies op maat in de afmetingen en vorm die u nodig heeft: voor kwastvrij eikenhouten meubelpanelen hoeft u niet verder te zoeken ! Het maakt ons niet uit: vierkant en rechthoekig leveren wij direct online, op aanvraag zijn ronde panelen, ovale panelen of panelen met een geheel andere vorm mogelijk.
Niet alleen maatwerk, maar ook extra bewerkingen zoals uitsparingen, schuine randen, uitgefreesde sleuven of ronde hoeken zijn geen probleem. Neem in dat geval contact met ons op, want QATRINA is van alle markten thuis !

Tegenwoordig kan het allemaal: gewoon thuis op uw computer kwastvrij eikenhouten meubelpanelen bestellen in de afmetingen die u nodig heeft. Uitgebreide informatie hierover vindt u op onze website, maar natuurlijk kunt u ons ook altijd even mailen of bellen. Wij bezorgen uw bestelling trouwens ook nog eens tegen kostprijs: interessanter kunnen wij het voor onze klanten niet maken.

Schitterende massief eiken meubelpanelen in een noestvrije/kwastvrije uitvoering, maar online ook verkrijgbaar in een meer levendige rustieke of licht rustieke houtkwaliteit. Bij QATRINA kan het allemaal op maat voor u gemaakt worden.

Liever een andere houtsoort ? Kijk dan ook eens bij onze categorie andere houtsoorten: wij hebben daar de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje gezet, want ook voor prachtige panelen in notenhout, acaciahout, kersenhout, essenhout en beukenhout zit u goed bij QATRINA !

Meubelpanelen op maat voor u gemaakt van prachtig Slavonisch eikenhout

Omdat wij met meerdere vaste producenten in het buitenland werken, kunnen wij voor interessante prijzen inkopen. Zodoende kunnen wij onze verkoopprijzen ook in deze dure tijden nog steeds laag houden. Als klant profiteert u daar dus weer van.

In tegenstelling tot de meeste andere aanbieders werken wij niet met Europees eikenhout. Wij maken alleen gebruik van het allerbeste: Slavonisch eikenhout. Dit hout is van een beduidend hogere kwaliteit en heeft een mooie lichte kleur. Daarnaast is Slavonisch eiken ook nog eens veel harder dan Europees eiken.

Eikenhouten meubelpanelen zijn bij ons verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas en in uniek kopshout. ‘Gewoon’ online exact op maat te bestellen. Meubelpanelen van kopshout zijn via de website in Slavonisch eiken verkrijgbaar. Kopshout panelen gemaakt van acacia, essen, beuken en kersen op aanvraag. Voor extra lange of extra brede meubelpanelen kunt u contact met ons opnemen. Alles is bij ons FSC gekeurd. Zo weet u zeker dat u een verantwoord geproduceerd product in huis krijgt.

Meubelpanelen uitgevoerd in fineer: stukken voordeliger, maar wel een hoge kwaliteit 

U kunt bij ons ook terecht voor meubelpanelen uitgevoerd in fineer. Zeer zeker een interessant alternatief voor massieve meubelpanelen. Wij leveren ons fineer uiteraard ook weer op maat in iedere gewenste vorm. Fineer is verkrijgbaar in een noestvrije en in een rustieke uitvoering. Kijk op de website en laat u verrassen.

 

 

 

kwastvrij eikenhouten meubelpanelen

Kijk ook eens bij onze categorie voorraadmeubelpanelen in meerdere houtkwaliteiten

Wilt u het liefst alles in eigen hand houden en heeft u de beschikking over deugdelijk gereedschap ? Kijk dan ook eens bij onze categorie voorraadmeubelpanelen in meerdere houtkwaliteiten. Ze staan klaar om uitgeleverd te worden ! Bel of mail ons even als u (nog) niet heeft gevonden wat u zoekt, want wij hebben ook nog kleinere restpanelen op voorraad.

Bent u geïnteresseerd in onze kwastvrij eikenhouten meubelpanelen ?