kwastvrij eikenhout op maat

kwastvrij eikenhout op maat

U bestelt het bij QATRINA gewoon in de afmetingen die u nodig heeft: kwastvrij eikenhout op maat voor u gemaakt !

Meteen aan de slag zonder zelf te moeten schaven en schuren ? Bij QATRINA bestelt u uw kwastvrij eikenhout op maat gemaakt ! U kunt dus direct met uw klus beginnen !

Voor betaalbaar maatwerk moet u bij QATRINA zijn: zelfs afgeronde hoeken, een schuine rand, het aanbrengen van sparingen of een door uzelf bedachte fantasievorm is geen probleem. Het is allemaal mogelijk, want wij werken met de allernieuwste machines. Wilt u dus graag iets unieks laten maken ? Mail ons een schetsje van uw plannen: wij kunnen het vast wel voor u maken.

Zelf voordelig uw hout op maat bestellen is een fluitje van een cent. Online leveren wij onder andere schitterend kwastvrij eikenhout op maat. Buiten de website om is ook gestoomd beuken, ongestoomd kersen en Amerikaans notenhout leverbaar. Andere houtsoorten op aanvraag: u vindt hiervan een overzicht op de site: klik hier of bel of mail ons even voor de beschikbaarheid.

Pure kwaliteit voor een betaalbare prijs: QATRINA

Door ons geleverd hout is altijd op speciaal op kleur en structuur geselecteerd. Onze eiken panelen en tafelbladen maken wij van Slavonisch eiken: veel harder dan Europees eiken, mooi egaal licht van kleur en vanzelfsprekend FSC gecertificeerd. Pure kwaliteit voor een betaalbare prijs !

U kunt bij ons kiezen uit meerdere uitvoeringen: zo leveren wij ons hout in prachtige doorgaande lamellen, maar ook in vingerlas en in exclusief kopshout. Online kunt u in doorgaande lamellen niet langer dan 3 meter bij ons bestellen. Neem even contact met ons op indien u langer nodig heeft, want dat is in veel gevallen buiten de website om wel mogelijk.

De looks van massief, maar een stuk voordeliger: ons eiken fineer

Vriendelijk geprijsd, maar wel een hoogwaardige kwaliteit ? U zou dan eens kunnen kijken bij onze categorie eiken fineer op maat. Klik hier en lees meer over dit product. Via de website kunt u bij ons kwastvrij/foutvrij en rustiek eiken fineer op maat bestellen. Verschillende veelgevraagde diktes zijn mogelijk.

 

 

 

kwastvrij eikenhout op maat

Haastige spoed ? Wij leveren eventueel ook direct uit voorraad !

QATRINA levert ook massief houten panelen in standaardmaten direct uit voorraad ! heeft u haast ? Klik dan gauw hier, want als u vandaag bestelt, dan zorgt onze eigen koerier ervoor dat u ze snel in huis heeft !

 

Bent u geïnteresseerd in ons kwastvrij eikenhout op maat ?