kwastvrij eiken tablet op maat

kwastvrij eiken tablet op maat

Een kwastvrij eiken tablet op maat bestelt u voordelig online bij QATRINA ! 

Exact tot op de mm. nauwkeurig: een kwastvrij eiken tablet op maat. Wij maken ze in de door u gewenste vorm en afmeting. Het kwastvrij eiken tablet op maat is voor duizend en 1 dingen te gebruiken: denk hierbij aan zelf bedachte meubels, als prachtige houten vloer, of gewoon als tafel-, werk- of keukenblad.

Eiken tabletten maken wij van schitterend licht Slavonisch eiken. Online leveren wij massief eiken tabletten op maat. U kunt hierbij kiezen uit kwastvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Ook tabletten in andere houtsoorten dan eiken zijn mogelijk: kijk hiervoor even bij de categorie ‘andere houtsoorten’ op onze website: klik hier of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij werken uitsluitend met FSC gekeurd hout: een waarborg voor een verantwoorde houtkap en een duurzame productie.

Onze tabletten zijn verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas uitvoering tot en met een dikte van 40 mm. Standaard leveren wij 20, 25, 30 en 40 mm. dik, maar tussenliggende diktes zijn ook mogelijk. Naast doorgaande lamellen en vingerlas leveren wij ook exclusieve kopshout tabletten. Deze kunt u online bestellen in 60 millimeter dik eiken, maar buiten de website om ook in andere houtsoorten en (veel) dikker. Wij kunnen tot en met 120 mm. dik kopshout leveren. Kijk hiervoor gerust even op onze website: klik hier voor onze kopshout tabletten.

Natuurlijk kost op maat maken wat tijd. Heeft u geen tijd (of zin) om daarop te wachten ? Klik dan hier voor onze voorraadpanelen. voorraadpanelen kunnen wij doorgaans binnen een week bij u afleveren.

 

 

 

kwastvrij eiken tablet op maat

Kwastvrij eiken tablet op maat (Slavonisch eikenhout doorgaande lamel)

 

Een onbehandeld tablet, of liever al helemaal kant en klaar ? 

Onze tabletten worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt. U kiest zelf of het tablet nog verder behandeld moet worden of niet.

Een onbehandeld tablet is standaard geschuurd met korrel 80. De randen rondom zijn nog nog scherp: een onbehandeld tablet moet nog verder door u worden afgewerkt. Een kant en klaar tablet krijgt een aanvullende schuurbeurt met korrel 120 waarbij ook de scherpe randen weggeschuurd worden. De keuze is aan u door wel of niet voor de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te kiezen.

 

Bent u geïnteresseerd in een kwastvrij eiken tablet op maat ?