kwastvrij eiken platen op maat

kwastvrij eiken platen op maat

Fraaie kwastvrij eiken platen op maat bestelt u voordelig en eenvoudig online bij QATRINA

Wij maken ze zoals u ze wilt hebben: kwastvrij eiken platen op maat. Onze vol massieve kwastvrij eiken platen op maat zijn voor talloze zaken te gebruiken. Zo kunt u er bijvoorbeeld uw zelf ontworpen badkamer- of tv meubel mee maken, maar bijvoorbeeld ook een kast of salontafel. Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbegrensd.

De kwastvrij eiken platen worden gemaakt van het schitterende Slavonisch eiken. Een mooie lichte, en bovenal keiharde eikensoort. Wij garanderen u het allermooiste hout, dat duurzaam wordt geproduceerd: ons hout is namelijk allemaal FSC gekeurd.
Houten platen kunt u bij ons online bestellen in eikenhout. U kunt kiezen uit de volgende kwaliteiten: foutvrij/kwastvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Daarnaast leveren wij ook houten platen in andere houtsoorten: neem hiervoor even een kijkje op onze website bij de categorie ‘andere houtsoorten‘: u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden.

Bij ons vindt u zowel doorgaande lamellen- als vingerlasplaten, allemaal vol massief, leverbaar tot een maximale dikte van 40 mm. Standaard te bestellen in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag. Wij leveren ook kopshout platen op maat: deze zijn online te bestellen in 60 mm. massief eiken, maar eventueel ook leverbaar in een andere houtsoort en veel dikker. Kopshout is leverbaar tot maximaal 120 mm. dik.

Platen op maat maken kost tijd. Heeft u geen zin om te wachten en bent u handig genoeg om het een en ander zelf op maat te maken ? Kijk dan eens bij onze categorie ‘voorraadpanelen‘, want deze kunnen wij over het algemeen al binnen een week bij u thuis afleveren.

 

 

 

kwastvrij eiken platen op maat

Kwastvrij eiken plaat (doorgaande lamel)

 

Zelf afwerken of niet 

Houten platen maken wij tot op de mm. nauwkeurig. Onbehandelde tabletten worden geschuurd met korrel 80, en de randen zijn nog scherp. Deze platen dient u zelf nog verder af te werken. Kant en klare platen worden extra geschuurd met korrel 120 en de scherpe randen worden voorzichtig weggeschuurd.

Kant en klaar of liever onbehandeld ? Bepaal het zelf, door wel of niet voor de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ op onze website te kiezen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kwastvrij eiken platen op maat ?