kwastvrij eiken plaat

kwastvrij eiken plaat

Een kwastvrij eiken plaat ? Bij QATRINA bestelt u hem voordelig online op maat gemaakt ! 

Er zelf mee gaan slepen is niet meer nodig: bij ons bestelt u uw kwastvrij eiken plaat gewoon online. Bezorgen doen wij vervolgens ook nog eens tegen kostprijs !
De kwastvrij eiken plaat gebruikt u bijvoorbeeld om er uw zelf bedachte meubel van te maken, of u gebruikt hem als schitterend bureaublad. Onze eiken platen worden gemaakt van Slavonisch eiken: een mooie lichte en keiharde houtsoort. Speciaal voor u op kleur en structuur uitgezocht FSC gekeurd massief hout.

U kunt via onze website eenvoudig zelf eiken platen op maat bij ons bestellen in drie houtkwaliteiten: wij leveren platen in foutvrij/kwastvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Eventuele andere houtsoorten zijn op aanvraag verkrijgbaar: neem even contact met ons op voor de mogelijkheden. Op onze website vindt u een overzicht van onze andere houtsoorten klik hier.

Twee uitvoeringen zijn leverbaar: platen in doorgaande lamellen en platen in vingerlas. Allen verkrijgbaar in 20, 25, 30 of 40 mm. dik. Op aanvraag zijn tussenliggende diktes mogelijk. Gegarandeerd uniek en uitsluitend te bestellen bij QATRINA: platen gemaakt van prachtig kopshout. Via de website te bestellen in 60 mm. dik Slavonisch eiken, maar op aanvraag eventueel ook in een andere houtsoort. Bent u geïnteresseerd ? Klik dan hier voor onze kopshout platen..

Wij doen ons uiterste best alle bestellingen z.s.m. bij de klanten te bezorgen, maar maatwerk kost helaas wat tijd. Heeft u snel platen nodig ? Kijk dan op de website bij onze ‘voorraadpanelen‘.

 

 

 

kwastvrij eiken plaat

 

Bepaal het zelf: een bewerkte of onbewerkte plaat

Mocht u de plaat gaan gebruiken om er bijv. een kast van te maken, dan raden wij u aan om een onbewerkte plaat te bestellen. Wilt u de plaat bijv. als bureaublad gaan gebruiken en is bijschuren en schaven dus niet nodig ? Dan kunt u het beste meteen een bewerkte plaat bestellen.

Een onbewerkte houten plaat wordt door ons geschuurd met korrel 80 en de randen zijn exact haaks en scherp. De plaat moet door u nog verder afgewerkt worden. Bewerkte platen krijgen een extra schuurbeurt met een fijnere korrel 120 en de plaat wordt rondom v.v. vellingkanten.

Op onze website kiest u zelf voor een bewerkte plaat door de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ aan te vinken.

 

Bent u geïnteresseerd in een kwastvrij eiken plaat ?