kwastvrij eiken paneel op maat

kwastvrij eiken paneel op maat

Een kwastvrij eiken paneel op maat bestelt u heel gemakkelijk online bij QATRINA

Een massief kwastvrij eiken paneel op maat voor u gemaakt ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Wij kennen geen standaardmaten: alles wordt bij ons op maat gemaakt. Ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige panelen: het is allemaal mogelijk, in zo goed als elke door u gewenste afmeting. Omdat onze producenten met de nieuwste houtbewerkingsmachines werken, zijn ook heel ingewikkelde vormen te realiseren. Heeft u een dergelijke vorm in gedachten, neem dan even contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Een schitterend massief kwastvrij eiken paneel op maat kunt u helemaal zelf online in onze webwinkel bestellen. Voer zelf de gewenste afmetingen, dikte en eventuele verdere opties in, en ons slimme bestelsysteem rekent de prijs inclusief btw voor u uit. Online leveren wij kwastvrij eikenlicht rustiek eiken, en rustiek eiken. Buiten de website om zijn andere houtsoorten dan eiken ook mogelijk. Kijk hiervoor even op onze website.

Wij leveren absoluut de beste kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Ons hout is gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en daarom ook allemaal FSC gekeurd.

Ons massief eiken is leverbaar in vingerlas en in doorgaande lamellen, tot en met een maximale dikte van 40 mm. De standaarddiktes zijn 20, 25, 30 en 40 mm, maar andere diktes zijn ook mogelijk op aanvraag.

 

 

 

kwastvrij eiken paneel op maat

Kwastvrij eiken paneel op maat (doorgaande lamellen)

 

Eikenhout in drie verschillende kwaliteiten, maar ook veel andere houtsoorten: wij maken het gewoon allemaal op maat

Via onze online webshop kunt u prachtig Slavonisch eiken bij ons bestellen tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Op aanvraag leveren wij ook veel langer en veel breder, dus neem hiervoor gerust even contact met ons op.  Wij kunnen u vast wel verder helpen.

Vingerlas- en kopshoutpanelen kunnen wij tot wel zeven meter lang voor u maken. Doorgaande lamellen panelen langer dan circa 3,5 meter zijn niet het hele jaar door leverbaar: neem hiervoor even contact met ons op, voor de mogelijkheden op dit moment.

QATRINA, voor prachtige massief eiken panelen, maar ook panelen in andere houtsoorten. Neem eens een kijkje op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een kwastvrij eiken paneel op maat ?