kwastvrij eiken op maat

kwastvrij eiken op maat

Kwastvrij eiken op maat bestelt u natuurlijk online bij QATRINA !

Voor kwastvrij eiken op maat voor u gemaakt, bent u aan het juiste adres bij QATRINA ! Wij doen niet aan standaardmaten: wij maken op maat tot op de millimeter nauwkeurig. Alle vormen zijn mogelijk: het maakt ons niet uit of het nou rond, vierkant, rechthoekig, (Deens of Spaans) ovaal of ellipsvormig moet worden. U bestelt het gewoon op maat en wij zorgen voor de rest !

Wij werken met geavanceerde computergestuurde cnc freesmachines: hiermee kunnen wij ook hele moeilijke, afwijkende vormen maken. Dus bent u op zoek naar een hele specifieke vorm ? Neem dan meteen contact met ons op per mail of telefoon.

U bestelt uw kwastvrij eiken op maat heerlijk relaxt thuis vanaf de bank in onze online webwinkel. U voert de gewenste maten in en maakt een keuze uit de beschikbare diktes: het wijst zich allemaal vanzelf ! Bij ons kunt u kiezen uit kwastvrij/foutvrijlicht rustiek en rustiek eikenhout. Op aanvraag zijn ook andere houtsoorten mogelijk: klik hier voor een overzicht. Ons voordelige hout wordt allemaal duurzaam geproduceerd en is stuk voor stuk FSC gecertificeerd: Een garantie voor een verantwoorde houtkap.

Het hout is te bestellen in twee uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlas in veelgevraagde diktes van 20 t/m 40 mm. massief. Een andere dikte is evt. mogelijk op aanvraag. Voor handige klanten met haast hebben wij ook nog een grote hoeveelheid hout op voorraad in ons magazijn: Geïnteresseerd ? Klik dan hier voor onze categorie voorraadpanelen, of bel of mail ons even voor de mogelijkheden op dit moment.

 

 

 

kwastvrij eiken op maat

 

Wij maken het allemaal op maat voor u in massief Slavonisch eikenhout, maar ook een andere houtsoort is mogelijk 

In onze online webwinkel kunt u prachtig massief Slavonisch eiken tot maximaal 3 meter lang en maximaal 1,2 meter breed bestellen. Buiten de website om is eventueel ook langer en/of breder mogelijk op aanvraag: neem hiervoor even contact met ons op.

Massief hout in doorgaande lamellen met een lengte langer dan 3,5 meter is niet het hele jaar door verkrijgbaar. Wij moeten dit aanvragen. Daarentegen is kopshout en vingerlas wel continu in langere lengtes verkrijgbaar: een lengte van ca. 5 meter is bijv. geen probleem voor ons.

QATRINA, voor voordelig massief kwastvrij/foutvrij eiken, licht rustiek eiken, rustiek eiken op maat ! Een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag. Neem even een kijkje op onze website.

 

Bent u geïnteresseerd in ons kwastvrij eiken op maat ?