kwastvrij eiken kookeiland

kwastvrij eiken kookeiland

Een fraai kwastvrij eiken kookeiland op maat voor u gemaakt ? Dat kan bij QATRINA !

Wilt u uw keuken een keer grondig aanpakken en bent u op zoek naar een kwastvrij eiken kookeiland ? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, want wij maken ze op maat voor onze klanten. Elke afmeting of vorm is mogelijk, dus heeft u een (heel) speciale wens, bel of mail ons dan even: Team QATRINA staat voor u klaar !
Uitsparingen, afgeronde hoeken of opgedikt ? Geen probleem. Kant en klaar om in de keuken te plaatsen ? Ook dat kan: het eiland wordt dan door ons met een twee componenten houtolie of lak behandeld. U ziet het: een fraai kwastvrij eiken kookeiland bestelt u gewoon voordelig bij QATRINA.

Onze kookeilanden kunnen wij in een vingerlasuitvoering, in doorgaande lamellen en in een kopshoutuitvoering voor u maken. Een eiken kookeiland bestelt u gemakkelijk zelf online: een kookeiland gemaakt van een andere houtsoort kan evt. ook op aanvraag. Zo maken wij ze bijvoorbeeld ook van Amerikaans notenhout, van beukenhout, essenhout en van prachtig kersenhout.

Wij werken met vaste leveranciers in het buitenland: zij selecteren het hout voor ons op kwaliteit en uitstraling. Alleen het allerbeste FSC gecertificeerde hout wordt bij ons verwerkt tot kookeiland: u haalt gegarandeerd een kwaliteitsproduct in huis.

Eiken eilanden worden door ons samengesteld uit het oersterke Slavonisch eiken: prachtig van kleur, in vingerlas en in doorgaande lamellen verkrijgbaar tot een maximale dikte van 40 mm. massief. Een kookeiland samengesteld uit kopshout leveren wij met een dikte van 60 mm.

Voor klussers met twee rechterhanden zijn onze eikenhouten en notenhouten panelen in standaardmaten wellicht interessant: deze zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen wij supersnel leveren. Kijk voor meer info even bij onze voorraadpanelen.

 

 

 

kwastvrij eiken kookeiland

Kops eiken kookeiland op maat

 

Gemakkelijk bestellen, interessante prijzen en alles op maat voor u gemaakt: QATRINA heeft het allemaal !

Bij ons bestelt u een kookeiland gewoon op maat gemaakt in de door u gewenste vorm. U betaalt niet voor zogenaamde zaagkosten, want wij maken op maat. Reststukken hebben wij niet en betaalt u dus ook niet voor.

Een kookeiland gemaakt van massief hout is kostbaar. Een stuk voordeliger, maar wel de looks van een massief houten kookeiland ? Kijk dan eens op onze website bij de categorie eiken fineer en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Heeft u vragen ? Bellen of mailen kan natuurlijk altijd !

 

Bent u geïnteresseerd in een kwastvrij eiken kookeiland ?