kopshouten werkbladen op maat

kopshouten werkbladen op maat

Exclusieve kopshouten werkbladen op maat bestelt u natuurlijk bij QATRINA 

Mooie kopshouten werkbladen op maat van QATRINA !
Kopshout straalt traditie uit: een oerdegelijk en praktisch onverslijtbaar houtproduct. Vreemd dus dat QATRINA toch een van de weinigen is, die dit op maat kan leveren. Anderen leveren uitsluitend fineerproducten, maar wij leveren gewoon massief.

Kopshout is bij ons via de website leverbaar in schitterend Slavonisch eiken: een mooie lichte eikensoort. Buiten onze website om is ook kopshout in een andere houtsoort dan eiken te bestellen. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij hiervan een overzicht op onze website geplaatst: klik hier. Voor meer info gelieve even contact met ons op te nemen.

Eeuwenoud traditioneel vakmanschap, want onze producenten maken de kopshouten werkbladen op maat helemaal met de hand van massieve houten blokjes. Stuk voor stuk worden deze aan elkaar verlijmd. Online is kopshout bij ons te bestellen in 60 mm. dikte, maar dikker kan eventueel ook: wij leveren kopshout tot en met 120 mm. dik.

Tegen een geringe meerprijs frezen wij ook al de benodigde sparingen voor het kooktoestel en/of de spoelbak(ken) er al meteen voor u uit. Onze producenten werken met computergestuurde cnc freesmachines, dus dat gebeurt ook weer tot op de mm. nauwkeurig.

Uiteraard streven ook wij naar een duurzame productie en verantwoord bosbeheer: al onze houtproducten zijn dan ook zonder uitzondering FSC gekeurd.

 

 

 

kopshouten werkbladen op maat

Kopshouten werkblad op maat (Slavonisch eikenhout)

 

Exact op maat voor u gemaakt in zo goed als elke vorm en afmeting: in Slavonisch eiken, maar ook in andere houtsoorten

Om u en onszelf logistieke problemen te besparen leveren wij online niet langer dan 2,4 meter, en niet breder dan 1,2 meter. Kopshout is door zijn dikte erg zwaar, vandaar.
Op aanvraag zijn ‘gewoon’ langere lengtes, breder, andere houtsoorten of afwijkende vormen mogelijk. Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op.

De werkwijze van QATRINA in een notendop: onze producten worden voor het grootste deel in het buitenland voor ons gemaakt en daarna naar Nederland vervoerd.
In samenwerking met onze vaste koeriersdienst zorgen wij ervoor dat de bestellingen vervolgens zo spoedig mogelijk bij onze klanten afgeleverd worden. QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kopshouten werkbladen op maat ?