kopshouten werkblad

kopshouten werkblad

Een schitterend kopshouten werkblad bestelt u gewoon bij QATRINA 

Een mooi kopshouten werkblad bestelt u op maat gemaakt bij QATRINA ! Kopshout is eeuwenoud, oerdegelijk en vrijwel onverslijtbaar. QATRINA is een van de weinigen die überhaupt kopshout op maat kunnen leveren. Andere leveranciers leveren hoofdzakelijk fineer: wij leveren uitsluitend massief hout.

QATRINA levert kopshout standaard gemaakt van het prachtige ijzersterke Slavonisch eiken, maar buiten de website om, op aanvraag, zijn ook kopshouten bladen in andere houtsoorten te bestellen. Een overzicht vindt u op onze website: klik hier.
Neemt u voor hulp en/of meer informatie even contact met ons op: wij helpen u graag verder.

Traditioneel vakmanschap van onze producenten, want zij maken de kopshouten werkbladen nog met de hand van massief houten blokjes van circa 43×43 mm. Online bij ons te bestellen met een dikte van 60 mm. maar (veel) dikker kan op aanvraag ook: wij kunnen ons kopshout tot en met een dikte van maximaal 120 mm. leveren.

Wij verzorgen indien u dat wenst een complete levering, want tegen een geringe meerprijs maken wij ook al de benodigde sparingen voor het kooktoestel en/of de spoelbak(ken) er al meteen voor u in. U hoeft het werkblad dan alleen nog maar te (laten) plaatsen. Ook wij streven naar een verantwoorde en milieuvriendelijke productie: het door ons gebruikte hout is daarom altijd gegarandeerd FSC gekeurd.

 

 

 

kopshouten werkblad

Kopshouten werkblad (eiken)

 

Op maat in zo goed als iedere afmeting en vorm: in eiken, maar ook in andere houtsoorten

Om logistieke redenen leveren wij via onze website kops Slavonisch eikenhout tot maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed.
Op aanvraag, buiten de website om, is veel langer, breder, een andere houtsoort of een andere vorm echter ook mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

Onze houtproducten worden door onze vaste leveranciers in Oost-Europa gemaakt en per vrachtwagen naar Nederland vervoerd. In combinatie met onze koeriersdienst zorgen wij er vervolgens voor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshouten werkblad ?