kopshouten tafelbladen

kopshouten tafelbladen

Op maat voor u gemaakte kopshouten tafelbladen ? U vindt ze in meerdere houtsoorten bij QATRINA !

Bijna niemand kan ze leveren, maar wij maken ze op op maat voor onze klanten: exclusieve en unieke kopshouten tafelbladen. Wij leveren kopshout in Slavonisch eiken, in essenhout, in acaciahout, in kersenhout en in beukenhout. Kops eiken is direct online te bestellen, de andere houtsoorten zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Iedere afmeting, en iedere vorm kunnen wij voor u maken en ook extra bewerkingen als een afgeschuinde rand rondom of heel ingewikkelde vormen zijn geen probleem voor onze freesapparatuur. Stel ons gerust eens vrijblijvend op de proef: wij gaan de uitdaging graag aan !

Tafelbladen samengesteld uit kopshout zijn geen alledaagse verschijning terwijl het toch een oerdegelijk en prachtig houtproduct betreft. Onze kopshouten tafelbladen worden nog stuk voor stuk met de hand voor u gemaakt. Wij werken hiervoor samen met diverse gespecialiseerde producenten buiten Nederland. Op deze wijze kunnen wij een zeer hoog kwaliteitsniveau garanderen voor aantrekkelijke prijzen. Neem dus bij interesse gerust contact met ons op.

Kops Slavonisch eiken tafelbladen, maar ook bureaubladen, werkbladen, keukenbladen en barbladen zijn mogelijk 

In de webwinkel kunt u bij ons terecht voor vierkant en rechthoekig, en rond en ovaal kopshout op maat in Slavonisch eiken. Klik hier om naar de desbetreffende categorie te gaan. Kopshout in andere houtsoorten leveren wij buiten de website om. Bel of mail ons hiervoor even: Team QATRINA helpt u graag.

Om invloeden van buitenaf te reguleren moet massief hout ten alle tijden behandeld worden met een goede houtolie of lak. Zo wordt voorkomen dat er vuil en/of vocht in het hout kan dringen. Massief hout opgebouwd uit doorgaande lamellen of voorzien van een vingerlasverbinding kan prima gelakt of geolied worden, maar dat ligt anders bij kopshout. Dit houtproduct heeft door zijn unieke samenstelling ruimte nodig om te kunnen werken. Wij raden daarom ook af om kopshout te gaan lakken: de laklaag gaat dan ongetwijfeld na enige tijd scheurtjes vertonen waar zich vocht en vuil in kan gaan ophopen. Een goed houtolie geeft een deugdelijke bescherming van het hout en het geheel kan vrij uitzetten en krimpen.

U kunt bij ons terecht voor tafelbladen gemaakt van kopshout, maar kopshout is ook zeer zeker geschikt om er prachtige keukenbladen, werkbladen, bureaubladen of barbladen van te maken ! Neem dus gerust contact met ons op per mail of telefoon indien u op zoek bent naar een ander maatwerk product.

 

 

 

kopshouten tafelbladen

Ovaal kops Slavonisch eiken tafelblad behandeld met Rubio Monocoat 2K transparante houtolie

Exclusief kopshout op maat voor u gemaakt, maar ook massief hout met doorgaande lamellen of een vingerlasverbinding 

Wij zijn van alle markten thuis, en u bestelt het allemaal op maat in de vorm die u zoekt: QATRINA levert massief houten panelen, barbladen, tafelbladen, werkbladen, bureaubladen, keukenbladen en meer gemaakt van FSC gecertificeerd hout in meerdere soorten en uitgevoerd in kopshout, met doorgaande lamellen en voorzien van een vingerlasconstructie.

Bent u geïnteresseerd in onze kopshouten tafelbladen ?