kopshouten tablet

kopshouten tablet

Op zoek naar een kopshouten tablet ? Wij maken tabletten op maat ! 

Weinig collega’s kunnen het leveren, maar wij leveren ze zelfs op maat: een prachtig kopshouten tablet. Kopshout wordt nog volgens oeroude traditie samengesteld door ontelbaar veel massief houten blokjes elkaar te verlijmen tot het uiteindelijke tablet. Bijna niemand kan het echter leveren: wij zijn een van de weinigen in de Benelux. Een prachtig product voor interessante prijzen, want door onze samenwerking met vaste leveranciers in Oost Europa kunnen wij het scherp aanbieden.

Via onze website kunt u alleen kops eiken bij ons bestellen. Wij maken kops eiken van Slavonisch eikenhout: een mooie en aanzienlijk hardere eikensoort dan het veelgebruikte Europees eikenhout. Tabletten in andere houtsoorten dan eiken bestelt u bij ons op aanvraag. Klik hier voor een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten en neem contact met ons op.

Praktisch iedere vorm is mogelijk, dus neem voor ingewikkelde vormen gerust even contact met ons op. Wij staan voor u klaar. In onze webwinkel bestelt u heel gemakkelijk een kopshouten tablet in Slavonisch eiken met een dikte van maar liefst 6 centimeter ! Doorgaans is een dikker tablet ook wel mogelijk, maar dunner helaas niet: het tablet wordt dan niet sterk genoeg.
Een absoluut uniek houtproduct met een enorme drukvastheid. Het is dan ook bij uitstek geschikt om te gebruiken als hakblok of snijplank. In de loop der jaren zijn wij er echter ook schitterende tafelbladen en werkbladen van gaan maken.

Voor ons is alleen het beste goed genoeg: het gebruikte hout voor de tabletten is op kleur en structuur uitgezocht en bovendien allemaal FSC gekeurd: een waarborg voor een verantwoord bosbeheer.

 

 

 

kopshouten tablet

 

Een absoluut uniek houtproduct 

Exclusief op maat verkrijgbaar bij QATRINA: wij doen niet aan standaardmaten, wij maken op maat. Via onze website gemakkelijk zelf online te bestellen: u hoeft er de deur niet eens voor uit ! Voer de afmetingen in, plaatst dan de bestelling in de winkelwagen en reken simpel af met iDeal (voor klanten uit Nederland) of Bancontact ( voor klanten uit België).

Ons kopshout kunt u t/m een maximale lengte van 2,4 meter en een maximale breedte van 1,2 meter bestellen. Kopshout tabletten in een andere houtsoort en eventueel langere/bredere tabletten zijn op aanvraag mogelijk: neem hiervoor contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per telefoon en mail.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshouten tablet ?