kopshouten tablet op maat

kopshouten tablet op maat

QATRINA levert ze in meerdere houtsoorten: een kopshouten tablet op maat voor u gemaakt 

Met een kopshouten tablet op maat van QATRINA haalt u een kwalitatief hoogstaand houtproduct in huis. Met de hand voor u gemaakt van keihard Slavonisch eikenhout, maar op aanvraag ook verkrijgbaar in meerdere andere houtsoorten. Kijk op onze website voor meer informatie en laat u verrassen !

Online in onze webwinkel bestelt u kinderlijk eenvoudig een kopshouten tablet op maat in eikenhout. Via de website leveren wij de meest gevraagde vormen (vierkant, rechthoekig, ovaal en rond). Afwijkende vormen zijn buiten onze website om op aanvraag mogelijk: stuur ons in dat geval even een mailtje met uw wensen.

Kops tabletten gemaakt van een andere houtsoort dan eiken zijn eventueel ook mogelijk: naast kopshouten tabletten in eiken leveren wij ook kopshout in acacia, in essen, in kersen en in beuken. Natuurlijk ook weer op maat voor u gemaakt. Door uzelf bedachte fantasievormen, organische vormen, met of zonder sleuven of sparingen: bij QATRINA kan het allemaal.

Oersterk en een prachtige unieke uitstraling: dat zijn de twee belangrijkste eigenschappen van kopshout. Kopshout is oersterk en wordt daarom bijvoorbeeld ook dagelijks gebruikt door de slager die er zijn vlees op snijdt en hakt. Een uniek product dat helemaal met de hand wordt opgebouwd vierkante massief houten blokjes.
Wij laten ons kopshout op maat maken door verschillende houtverwerkende bedrijven binnen Europa. Vakmensen die nog een hoge kwaliteit voor een redelijke prijs kunnen leveren.

Wij maken het voor u op maat: een kopshouten werkblad, tafelblad, kookeiland of schitterend keukenblad 

Maatwerk in massief hout en dat tot op de mm. nauwkeurig: voor een kopshouten kookeiland, barblad, tafelblad, werkblad, keukenblad, hakblok, snijplank of bureaublad bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Online verkrijgbaar in eiken en op aanvraag ook in andere houtsoorten.

Tabletten van kopshout hebben door hun unieke samenstelling een afwijkende behandeling nodig t.o.v. ‘gewone’ houtproducten. Houten tabletten opgebouwd d.m.v. een zogenaamde vingerlasverbinding en opgebouwd uit elkaar verlijmde doorgaande lamellen zijn prima geschikt om verder te behandelen met een deugdelijke lak of houtolie. Het lakken van kopshout tabletten raden wij echter af, omdat kopshout (veel) meer ‘werkt’ dan tabletten in doorgaande lamellen of in vingerlas. Gelakt kopshout zal na verloop van tijd vrijwel altijd kleine scheurtjes gaan vertonen waar vocht en vuil in kan dringen.

 

 

 

kopshouten tablet op maat

Kopshouten barblad in Slavonisch eiken behandeld met twee componenten houtolie (transparant)

massief hout op maat bestellen in verschillende houtsoorten en uitvoeringen: het kan bij QATRINA !

Tabletten op maat gemaakt in verschillende houtsoorten samengesteld uit lange doorgaande lamellen, samengesteld uit kortere stroken hout met een zogenaamde vingerlasverbinding, onverwoestbare tabletten gemaakt van kopshout. Het kan allemaal !

Wij leveren het als ‘gewone’ houten tabletten, maar ook als kant en klare vensterbanken, tafelbladen, keukenbladen, wandplanken, bureaubladen, barbladen, hakblokken, snijplanken of werkbladen. Superieure FSC gecertificeerde kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Bent u geïnteresseerd in een kopshouten tablet op maat ?