kopshouten keukenbladen

kopshouten keukenbladen

Unieke kopshouten keukenbladen: bij QATRINA op maat te bestellen

Bent u op zoek naar iets echt bijzonders ? Wij leveren het: schitterende kopshouten keukenbladen. Op maat voor u gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig. Prachtig mooi en onverslijtbaar.

De laatste paar jaar zijn de prijzen voor massief hout behoorlijk gestegen: ook kopshout ontkwam hier helaas niet aan. Gelukkig beschikken wij over vaste inkoopkanalen buiten Nederland waardoor wij kopshout tot op de dag van vandaag gunstig kunnen aanbieden.

Het meeste kopshout wordt bij ons besteld in eiken. Wij hebben daarom besloten online via de website alleen kops eiken aan te bieden. Onze producenten maken het kops eiken van mooi en keihard Slavonisch eiken.
Kopshout bladen gemaakt van een andere houtsoort dan eiken zijn op aanvraag bij ons mogelijk. Wij hebben een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten op de website geplaatst: klik hier. Zo goed als iedere afmeting en vorm is mogelijk. Dus heeft u (heel) speciale wensen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een waar monnikenwerk om te maken: kopshouten keukenbladen worden namelijk met de hand gemaakt door ontelbaar veel vierkante houten blokjes aan elkaar te verlijmen. Ons kopshout bestelt u zelf via de website in 6 centimeter dik Slavonisch eiken. Dikker is, uiteraard afhankelijk van de voorraad bij onze producenten, meestal ook wel mogelijk. Dunner helaas niet: het blad wordt dan niet sterk genoeg en de kans is groot dat het breekt..

Al het door ons gebruikte hout wordt op kleur en structuur uitgezocht en is FSC gekeurd.

 

 

 

kopshouten keukenbladen

 

Op zoek naar maatwerk ? QATRINA !

Voor op maat gezaagde keukenbladen of keukenbladen in vaste standaard afmetingen verwijzen wij graag naar een andere leverancier: wij maken keukenbladen op maat voor onze klanten. Online bestelt u bij ons zelf de gewenste afmetingen. Dit kan via de website tot en met een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter. Buiten de website om zijn evt. langere en/of bredere keukenbladen mogelijk. Ook bladen in andere houtsoorten leveren wij alleen op aanvraag. Neem even contact met ons op: wij helpen u graag.

Al onze producten worden in Oost Europa voor ons gemaakt en eenmaal per week per vrachtwagen naar Nederland vervoerd. Na het lossen en sorteren zorgen wij samen met onze vaste koerier voor een snelle en correcte levering bij de klanten.

Bent u geïnteresseerd in onze kopshouten keukenbladen ?