kopshouten keukenbladen op maat

kopshouten keukenbladen op maat

Fraaie kopshouten keukenbladen op maat bestelt u heel gemakkelijk bij QATRINA 

Bij ons bestelt u ze voor scherpe prijzen: prachtige massieve kopshouten keukenbladen op maat ! Kopshout is al eeuwenlang een oerdegelijk en praktisch onverslijtbaar product. Wist u trouwens dat bijna niemand in Nederland en België kopshout op maat kan leveren ?

Ons kopshout leveren wij standaard gemaakt van het prachtige Slavonisch eikenhout. Een van de hardere eikensoorten. Op aanvraag kunt u bij ons echter ook terecht voor keukenbladen in andere houtsoorten dan eiken. Op onze website treft u een overzicht van de diverse mogelijkheden: klik hier. Mocht u hulp nodig hebben of meer informatie willen, neem dan contact met ons op: Wij zijn bereikbaar per telefoon of email.

Absoluut vakmanschap van de bovenste plank, want de kopshouten keukenbladen op maat worden nog helemaal op traditionele wijze opgebouwd uit massief houten blokjes van circa 43×43 mm. Via onze online webshop kunt u kops eiken met een dikte van 60 mm. bestellen. Op aanvraag is dikker eventueel ook mogelijk: wij kunnen tot maximaal 120 mm. dik leveren.

QATRINA zorgt desgewenst voor een complete levering: zo kunnen wij tegen een geringe meerprijs ook al de benodigde sparingen voor de spoelbak(ken) en/of het kooktoestel voor u aanbrengen. Erg handig, want zo is het keukenblad klaar om geplaatst te kunnen worden. Natuurlijk streven ook wij naar verantwoord bosbeheer en een duurzame productie: het door ons gebruikte hout is daarom altijd gegarandeerd FSC gekeurd.

 

 

 

kopshouten keukenbladen op maat

Kops eiken keukenblad

 

Tot op de mm. nauwkeurig op maat in praktisch iedere denkbare vorm en afmeting

I.v.m. onze logistiek leveren wij online kops eiken keukenbladen tot een maximale lengte van 2,4 meter en een maximale breedte van 1,2 meter. Veel langer, breder of een andere houtsoort of vorm is mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op, dan helpen wij u verder.

Onze houtproducten worden door onze vaste leveranciers in het buitenland op maat gemaakt en naar Nederland getransporteerd. Samen met onze koeriersdienst zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kopshouten keukenbladen op maat ?