kopshouten blad 90 mm.

eiken kopshout op maat

Een mooi kopshouten blad 90 mm. dik, bestelt u voordelig en eenvoudig online bij QATRINA

Een kopshouten blad 90 mm. dik is erg gewild op dit moment, en niet ten onrechte: een prachtig, oersterk en onverslijtbaar product !. De prijs voor kopshout is de laatste jaren echter wel fors gestegen. Wij beschikken gelukkig al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen. Zo zien wij nog steeds kans de prijzen zeer laag te houden.

Via onze website leveren wij prachtig Slavonisch eiken, maar op aanvraag leveren wij ook kopshout in heel veel andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten), in elke gewenste afmeting en vorm !. Neem even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder !

Uw kopshouten blad 90 mm. dik wordt helemaal handmatig (!) voor u samengesteld uit houten blokjes van ca. 43×43 mm. en is via onze website leverbaar met een dikte van 60 mm. Op aanvraag kunnen wij echter ook kopshout leveren met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 en zelfs 120 mm ! Neem hiervoor even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

Uiteraard is al ons geleverde hout  FSC gekeurd.

 

 

 

kopshouten blad 90 mm.

Kopshouten blad 90 mm.

 

Bij QATRINA bestelt u alleen wat u nodig heeft: uw kopshouten blad 90 mm. dik helemaal op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig, in elke gewenste afmeting en vorm !

Kunt u zich daar ook zo aan ergeren: massief hout dat alleen maar volgens vaste maten of tegen betaling van hoge zaagkosten leverbaar is ?.
Bij ons kunt u gewoon uw kopshouten blad van 90 mm. dik op maat bestellen, zonder extra kosten.

Ons systeem berekent, a.d.h.v. de door u ingegeven afmetingen, automatisch de prijs per vierkante meter en op basis daarvan vervolgens de uiteindelijke totaalprijs.
Onze kopshouten bladen zijn via de website te bestellen met een dikte van 60 mm., een lengte van maximaal 2,4 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.
U heeft langer en/of breder kopshout nodig ? Of u heeft liever een andere houtsoort, of een dikker blad ?

Geen probleem, op bestelling leveren wij ook dikkere, langere en/of bredere bladen, alles in elke gewenste afmeting en vorm ! Neem gewoon even contact met ons op !

Wij laten ons kopshout in Oost-Europa maken, zodat dit bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomt.
Uw bestelling wordt vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Bezorgen doen wij tegen kostprijs. Wij verdienen hier niets aan.

Bent u geïnteresseerd in een kopshouten blad 90 mm. dik ?