kopshouten barblad

kopshouten barblad

Een op maat voor u gemaakt kopshouten barblad ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Wij leveren het op maat gemaakt in iedere vorm: een schitterend massief kopshouten barblad.
Wilt u het blad graag met bijvoorbeeld afgeronde hoeken bestellen, of moeten er andere extra bewerkingen worden uitgevoerd ? Dan zit u goed bij QATRINA, want u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u realiseren ! Wij hebben de beschikking over de meest geavanceerde machines waarmee wij alles exact op maat kunnen in- of uitfrezen.

Een barblad opgebouwd uit kopshout is een niet veel gezien houtproduct en dat is eigenlijk heel jammer: het is oersterk, schitterend mooi en voor vele doeleinden toepasbaar. Nog met de hand voor u gemaakt door speciaal door ons geselecteerde bedrijven in het buitenland. Deze zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in het bewerken van massief hout.
Omdat wij met meerdere producenten werken kunnen wij onze houtproducten zeer scherp bij hen inkopen en onze verkoopprijzen derhalve laag houden. Kijk dus snel op onze website en laat u verrassen door QATRINA.

Barbladen gemaakt van kops Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten dan eiken zijn bij ons verkrijgbaar

Barbladen op maat gemaakt van kops Slavonisch eiken zijn direct via onze website te bestellen: hier kunt u kiezen uit een rond of ovaal barblad, of een vierkant of rechthoekig barblad. Een blad met een andere vorm kan ook: neem hiervoor even contact met ons op.

Slavonisch eiken wordt bij ons verreweg het meest besteld, maar u kunt bij ons ook terecht voor een kopshouten barblad in een andere houtsoort: zo leveren wij onder meer ook kops essen, kops acacia, kops beuken en kops kersen op maat. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

Een massief houten blad dient ten alle tijden goed beschermd te worden tegen inwerking van vocht en vuil. Over het algemeen wordt dit gedaan met een goede houtolie of lak. Bij een blad dat is opgebouwd uit doorgaande lamellen of een blad met een vingerlasconstructie geven beide een goede bescherming. Een blad samengesteld uit kopshout heeft echter een dusdanig andere structuur dat wij afraden om het te lakken. Kopshout werkt, waardoor op den duur kleine scheurtjes in de lak kunnen ontstaan. Een behandeling met een houtolie is hier de beste oplossing: het hout kan uitzetten en krimpen, zonder dat scheurvorming kan ontstaan.

QATRINA is er niet alleen voor kopshouten barbladen: wij leveren daarnaast ook prachtige kopshouten bureaubladen, kopshouten keukenbladen, kopshouten werkbladen en kopshouten tafelbladen. Vanzelfsprekend allemaal op maat in de vorm die u wenst.

 

 

 

kopshouten barblad

Kops eiken barblad behandeld met transparante houtolie

Kopshout op maat, maar ook massief hout in vingerlas en in doorgaande lamellen

U vindt het allemaal bij QATRINA: vol massief houten panelen, werkbladen, bureaubladen, keukenbladen en tafelbladen, gemaakt van FSC gecertificeerd hout en op maat verkrijgbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas en in zeldzaam mooi kopshout.

Bent u geïnteresseerd in een kopshouten barblad ?