kopshouten barblad op maat

kopshouten barblad op maat

Een kopshouten barblad op maat bestellen ? QATRINA maakt het voor u in meerdere houtsoorten ! 

Een kopshouten barblad op maat bestellen ? Vrijwel nergens te vinden, maar QATRINA maakt het exact zoals u het graag wilt: in iedere afmeting en vorm. U kunt uw barblad op maat bestellen in Slavonisch eiken, maar wij maken ze ook in beukenhout, essenhout, acaciahout en in kersenhoutKopshouten barbladen in eiken zijn direct online in onze webwinkel te bestellen, kopshout in een andere houtsoort is op aanvraag mogelijk.

Elke door u gewenste afmeting in iedere gewenste vorm is te bestellen. Met onze hypermoderne machines zijn ook extra bewerkingen zoals een subtiele schuine rand of bepaalde in- of uitfrezingen mogelijk. QATRINA gaat iedere uitdaging aan, dus bel of mail ons gewoon even: wij zijn bereikbaar per telefoon en per mail.

Een kopshouten barblad op maat kom je niet erg vaak tegen en dat is jammer. Kopshout is een nagenoeg onverwoestbaar kwaliteitsproduct met een unieke uitstraling. Door ons geleverd kopshout wordt op kleur en structuur uitgezocht en nog volledig met de hand gemaakt.
Door onze samenwerking met vaste houtbewerkingsbedrijven in het buitenland kunnen wij onze producten voor betaalbare prijzen aanbieden. Nieuwsgierig geworden ? Neem dan contact met ons op of ga direct naar onze website voor meer informatie.

Kopshouten barbladen, maar ook kopshouten werkbladen, bureaubladen en keukenbladen: QATRINA maakt ze voor u

QATRINA is meer dan alleen houten barbladen van kopshout: zo kunt u bij ons ook terecht voor schitterende kopshout bureaubladen, kopshout keukenbladen, kopshout werkbladen of kopshout tafelbladen ! Interesse in een ander (maatwerk)product ? Stuur ons een mail of bel ons even.

Het behandelen van massief hout met een deugdelijke lak of olie is van essentieel belang: op deze wijze wordt voorkomen dat vuil en vocht vrij spel krijgen. Hout dat is samengesteld uit doorgaande lamellen of is opgebouwd door middel van een vingerlasverbinding kunt u prima (laten) oliën of lakken.
Kopshout daarentegen is totaal anders van structuur en moet kunnen uitzetten en krimpen. Het lakken van kopshout raden wij dan ook af, omdat de (harde) laklaag het hout geen ruimte biedt om te kunnen werken. De laag zal gaan scheuren. Een geoliede constructie vormt juist een flexibele bescherming, waardoor uitzetten en krimpen geen problemen veroorzaakt.

 

 

 

kopshouten barblad op maat

Kopshouten barblad (Slavonisch eiken, transparant geolied)

Prachtig kopshout op maat, maar ook hout op maat in doorgaande lamellen of voorzien van een vingerlasconstructie 

Bij QATRINA bestelt u het ‘gewoon’ op maat en in de door u gewenste vorm. Niet alleen in exclusief kopshout, maar ook in vingerlas en in doorgaande lamellen. Alles is mogelijk: houten panelen, barbladen, tafelbladen, werkbladen, bureaubladen, keukenbladen en nog veel meer ! Alles opgebouwd uit FSC gecertificeerde houtsoorten.

Bent u geïnteresseerd in een kopshouten barblad op maat ?