kopshout

kops eiken panelen 60 mm.

Prachtig kopshout bestelt u voordelig en eenvoudig online bij QATRINA

De laatste tijd is de vraag naar kopshout enorm toegenomen, en niet ten onrechte: een prachtig, oersterk en onverslijtbaar product !. De prijs is daardoor fors gestegen, maar wij beschikken al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen. Zo zien wij kans de prijzen zeer laag te houden.

Via onze website leveren wij Slavonisch eiken, maar op aanvraag leveren wij ook kopshout panelen op maat in heel veel andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten), in elke gewenste afmeting en vorm !. Neem eenvoudig even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

De kopshout panelen worden handmatig (!) samengesteld uit blokjes van ca. 43×43 mm. en zijn via de website leverbaar met een dikte van 60 mm. Op aanvraag kunnen wij ook kopshout panelen leveren met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 en zelfs 120 mm !

Uiteraard is al ons geleverde hout  FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout

Kops eiken

 

Bestel alleen maar wat u nodig heeft: uw kopshout op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste afmeting en vorm !

Kunt u zich daar ook zo aan ergeren: massief hout dat alleen maar volgens vaste maten of tegen betaling van hoge zaagkosten leverbaar is ?.
Bij ons kunt u gewoon uw kopshout bestellen zonder extra kosten.

Ons systeem berekent, a.d.h.v. de door u ingegeven afmetingen, automatisch de prijs per vierkante meter en op basis daarvan vervolgens de uiteindelijke totaalprijs.

Kopshouten panelen zijn via onze website te bestellen tot een lengte van maximaal 2,4 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.
U heeft langere en/of bredere panelen nodig ? Of u heeft liever een andere houtsoort dan eiken, of een dikker paneel ?

Geen probleem, op bestelling leveren wij ook dikker, langer en/of breder, alles in elke gewenste afmeting en vorm ! Neem gewoon even contact met ons op !

Wij laten ons hout in Oost-Europa maken, zodat dit bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomt.
De kops panelen worden vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Wij verzenden tegen kostprijs.

Bent u geïnteresseerd in ons kopshout ?