kopshout werkblad

kopshout werkblad

Een uniek kopshout werkblad bestelt u heel voordelig online bij QATRINA

U zoekt een massief kopshout werkblad op maat voor u gemaakt ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Wij leveren kopshout werkbladen op maat in eiken en ook in veel andere houtsoorten, dus hetgeen u zoekt kunnen wij vast wel voor u maken. Neem gerust even een kijkje op onze website: u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden. Wij werken samen met vaste producenten: een garantie voor doorlopende kwaliteit en scherpe prijzen. Wist u trouwens dat wij een van de weinigen zijn die dit kopshout überhaupt kunnen leveren ?

Slavonisch kops eiken leveren wij direct online via onze website. Op aanvraag, buiten onze website om, zijn kops werkbladen in andere houtsoorten ook mogelijk. Klikt u s.v.p. hier voor onze overige leverbare houtsoorten. Gaat uw voorkeur dus uit naar een andere houtsoort dan eiken, neem dan even contact met ons op: u kunt ons bereiken via telefoon en mail.

Wij maken een kopshout werkblad uit massieve houten blokjes van ongeveer 43×43 mm. Online is ons kopshout te bestellen in 60 mm. dik Slavonisch eiken, maar op aanvraag ook eventueel (veel) dikker, en in een andere houtsoort leverbaar. Wij vinden, naast kwaliteit, ook een duurzame productie belangrijk: daarom zijn onze producten allemaal FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout werkblad

Kopshout werkblad (kops eiken)

 

Kopshout eiken, maar ook andere houtsoorten

Op onze website berekent ons bestelsysteem razendsnel de prijs van het gewenste product voor u uit. In onze online webwinkel kunt u 60 mm. dik kops eiken bestellen tot een lengte van maximaal 2,4 meter, en breedte van maximaal 1,2 meter. Langer, breder en dikker kopshout, en kops in andere houtsoorten leveren wij buiten de website om op aanvraag. U kunt hiervoor het beste gewoon even contact met ons opnemen.

Al onze houtproducten worden in Oost Europa voor ons vervaardigd, en per vrachtauto naar Nederland getransporteerd. Samen met onze professionele koeriersdienst zorgen wij vervolgens voor een snelle en correcte levering bij u thuis.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout werkblad ?