kopshout timmerpanelen

kopshout timmerpanelen

In iedere gewenste vorm voor u gemaakt: kopshout timmerpanelen, in meerdere houtsoorten verkrijgbaar !

Wij maken ze voor u in de vorm die u nodig heeft: handgemaakte kopshout timmerpanelen. U bestelt ze voordelig en gemakkelijk online bij QATRINA. Kopshout is bij ons verkrijgbaar in superieur Slavonisch eiken, maar wij leveren ook kopshout in andere houtsoorten.
Kopshout timmerpanelen van eiken leveren wij direct online in de webwinkel. U heeft hier de keuze uit vierkante of rechthoekige panelen, of ronde of ovale panelen. Timmerpanelen in kopshout in een andere (vrije) vorm of kops panelen gemaakt van andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag. Buiten onze website om zijn onder meer ook kopshout timmerpanelen in acaciahout, in kersenhout, in essenhout en in beukenhout te bestellen. Wij zijn per telefoon en per mail bereikbaar, dus heeft u vragen of hele speciale wensen: bel of mail ons dan gerust.

Onze kopshout timmerpanelen zijn voor talloze toepassingen geschikt: het is ijzersterk en is zo goed als onverslijtbaar. U kent het vast nog wel van de hakblokken bij de slager en als vloer in de sporthal. De panelen worden opgebouwd uit vierkante houten blokjes die stuk voor stuk aan elkaar gelijmd worden. Een werkje voor ware vakmensen. Wij onderhouden daarom een hechte samenwerking met diverse gekwalificeerde bedrijven in verschillende Europese landen.
Zo kunnen wij een constante hoge kwaliteit garanderen voor zeer interessante prijzen. Op onze website vindt u hierover meer informatie. Bij QATRINA bent u aan het juiste adres voor op maat gemaakte kops timmerpanelen in elke denkbare vorm.

Kopshout panelen, snijplanken, barbladen, tafelbladen, werkbladen en bureaubladen: QATRINA maakt ze op maat !

Iedere door u gewenste vorm is mogelijk: rond, ovaal, ellips, vierkant, rechthoekig of een andere vorm. Wij maken onder andere kopshout panelen, kopshout snijplanken, kopshout barbladen, kopshout tafelbladen, kopshout werkbladen en kopshout bureaubladen. Niet alleen in eiken, maar op aanvraag ook in essen, acacia, beuken en kersen. Wij zijn praktisch de enige leverancier van kopshout in de Benelux: doe hier dus uw voordeel mee !

Naast massief hout in doorgaande lamellen en in vingerlas moet ook kopshout goed beschermd worden tegen invloeden van buitenaf. Panelen met doorgaande lamellen en met een vingerlasconstructie kunnen prima worden geolied of gelakt. Timmerpanelen van kopshout hebben door hun unieke samenstelling echter wat meer aandacht nodig: kopshout ‘werkt’ veel meer dan doorgaande lamellen en vingerlas. Het afwerken van kopshout met een lak raden wij dan ook af. Door het hout te lakken heeft het geen ruimte meer om uit te zetten, resp. te krimpen en kunnen scheurtjes ontstaan. Olie trekt, in tegenstelling tot een lak, in het hout waardoor het vrij kan uitzetten en krimpen.

 

 

 

kopshout timmerpanelen

Kopshout timmerpaneel (acaciahout)

Voor vol massief hout in doorgaande lamellen, met een vingerlasconstructie of van kopshout moet u bij QATRINA zijn !

Wij leveren het allemaal: massief hout in doorgaande lamellen, met een ijzersterke vingerlasconstructie of gemaakt van kopshout. Alles op maat en in iedere vorm gemaakt van FSC gecertificeerd hout.

Dus bent u op zoek naar maatwerk in panelen, snijplanken, hakblokken, vensterbanken, tafelbladen, keukenbladen, bureaubladen, barbladen of werkbladen ? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken !

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout timmerpanelen ?