kopshout tafelbladen

kopshout tafelbladen

Unieke kopshout tafelbladen op maat gemaakt, bestelt u voordelig online bij QATRINA

Wij maken prachtige kopshout tafelbladen voor u op maat. QATRINA is trouwens een van de weinigen die dit kopshout kunnen leveren: een oersterk en prachtig houtproduct ! Door onze samenwerking met professionele houtverwerkers in Oost Europa, kunnen wij topkwaliteit voor betaalbare prijzen aanbieden.

Online leveren wij 60 mm. dik Slavonisch kops eiken, maar buiten de website om, is kopshout in andere houtsoorten ook mogelijk op aanvraag (klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten), Mocht u dus een andere houtsoort dan eiken prefereren, neem dan even contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Vol massief kopshout tafelbladen worden handmatig door onze producenten samengesteld uit vierkante houten blokjes van ongeveer 43 bij 43 mm. Online leveren wij kops eiken tot een lengte van 2400 mm. en een breedte van 1200 mm, maar op aanvraag is veel langer, breder en dikker ook mogelijk. Wij leveren eventueel tot wel 7 meter lang (!). Dikker kan dus ook: ons kopshout is verkrijgbaar tot en met een dikte van maar liefst 120 mm. Alleen de allerbeste kwaliteit, gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en daarom allemaal FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout tafelbladen

Kopshout tafelblad (uitvoering in eiken)

 

Schitterende kops tafelbladen op maat in eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk 

60 mm. dikke kopshout eiken tafelbladen zijn online in onze webwinkel te bestellen tot en met een lengte van 2,4 meter, en een breedte van 1,2 meter. U wilt liever langer, breder of dikker ? Geen probleem, want buiten onze website om is veel langer, breder en dikker kopshout, en kopshout in andere houtsoorten ook gewoon mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

Onze tafelbladen worden in Oost Europa door onze producenten op maat voor ons vervaardigd. Nadat deze gereed zijn, worden de tafelbladen per vrachtwagen naar Nederland vervoerd. In combinatie met onze vaste koeriersdienst zorgt ons team er vervolgens voor dat de bestellingen zo spoedig mogelijk bij onze klanten worden afgeleverd. Bezorgen doen wij trouwens als service naar onze klanten toe, tegen kostprijs.

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout tafelbladen ?