kopshout tabletten op maat

kopshout tabletten op maat

Prachtige unieke kopshout tabletten op maat bestelt u gewoon bij QATRINA  

Waarom zou u zelf gaan zitten zagen, schaven en schuren: bestel uw kopshout tabletten op maat voor u gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig gewoon online vanuit uw luie stoel thuis.
Een van oudsher veelgebruikt, zo goed als onverslijtbaar product, uitermate geschikt voor intensief gebruik. Dus bent u op zoek naar een (nieuw) keukenblad, werkblad, hakblok of snijplank, denk dan ook eens aan kopshout ! Natuurlijk zijn kopshout tabletten op maat ook geschikt om er bijvoorbeeld een prachtig tafelblad van te (laten) maken.

Samen met onze vaste producenten in het buitenland zorgen wij ervoor dat wij ons kopshout voor scherpe prijzen kunnen blijven aanbieden. Via onze webshop te bestellen in het schitterende lichte Slavonisch eikenhout. Op aanvraag is kopshout in andere houtsoorten leverbaar. Op de website treft u hiervan een overzicht: klik hier. Wij maken kopshout in praktisch elke gewenste afmeting en vorm, dus mocht u speciale wensen hebben: neem dan even contact met ons op.

Een tijdrovende, arbeidsintensieve klus want de tabletten worden stuk voor stuk met de hand opgebouwd uit aan elkaar verlijmde blokjes hout. Online leveren wij kopshout in eiken met een dikte van 60 mm.
Veel dikker, of uitgevoerd in een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag. wij kunnen kopshout t/m 120 mm. dik leveren, alles duurzaam geproduceerd en daarom tevens FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout tabletten op maat

Kops eiken (60 mm. Slavonisch eiken)

 

Wij maken alles op maat: standaardmaten doen wij niet aan  

Standaardpanelen die tegen extra zaagkosten op maat gezaagd worden ? Daar doen wij niet aan mee. Bij ons bestelt u op maat en wij maken het op maat. U voert helemaal zelf de gewenste afmetingen in en ons bestelsysteem berekent de prijs van het tablet voor u uit. Afrekenen kan gemakkelijk online met iDEAL resp. BANCONTACT.

I.v.m. onze logistiek leveren wij online niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter. Langer en breder kan wel, maar houd u wel rekening met het gewicht van massief hout: een kopshout tablet van 2000x1000x60 mm. weegt al bijna 90 kilo. Mocht u toch langer of breder willen bestellen, neem dan contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout tabletten op maat ?