kopshout tablet

kopshout tablet

Een uniek kopshout tablet bestelt u voordelig bij QATRINA  

Eenvoudiger kunnen wij het niet maken: bestel uw kopshout tablet gewoon online op maat ! Dat kan bij ons vanuit uw luie stoel thuis, want u hoeft er de deur niet meer voor uit ! In Nederland en België kan vrijwel niemand massief kopshout leveren, dus van harte welkom bij QATRINA !

Vol massief kopshout is een veelzijdig en nagenoeg onverslijtbaar houtproduct en uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Vroeger werd het veel gebruikt om snijplanken en hakblokken van te maken. Wij maken er tegenwoordig tevens keukenbladen en werkbladen van, maar uiteraard kan een kopshout tablet ook prima fungeren als tafelblad.

Een samenwerking met voordelige maar professionele leveranciers in het buitenland zorgt voor een constant hoogwaardige kwaliteit voor zeer interessante prijzen. Via onze website bestelt u zelf kops eiken tabletten gemaakt van prachtig Slavonisch eikenhout. Tabletten in andere houtsoorten zijn verkrijgbaar op aanvraag. De diverse mogelijkheden treft u op onze website: klik hier. Ons kops is te bestellen in (bijna) iedere gewenste vorm en afmeting. Neem voor de mogelijkheden gerust even contact met ons op.

Ouderwets vakmanschap, want de kopshout tabletten zijn puur handwerk en worden opgebouwd uit allemaal blokjes hout die aan elkaar verlijmd worden. Kopshout leveren wij standaard met een dikte van 60 millimeter. Een dikker tablet of een tablet in een andere houtsoort is op aanvraag mogelijk t/m maximaal 120 mm. dik, allemaal gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout tablet

Kops eiken tablet (60 mm. Slavonisch eiken)

 

Vaste maten ? Daar doen wij niet aan: wij maken alles op maat

Uw tabletten in standaard maten bestellen en tegen bijkomende kosten op maat laten zagen is niet meer van deze tijd ! Bij QATRINA bestelt u op maat en wij maken het vervolgens op maat.
Ons bestelsysteem op de website rekent de prijs van het tablet voor u uit, en betalen doet u gemakkelijk met iDEAL respectievelijk BANCONTACT in een (uiteraard) veilige omgeving.

Om onder meer logistieke problemen te voorkomen leveren wij via de website tot maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed.
Langer en breder is eventueel wel mogelijk, maar houd rekening met het gewicht van massief hout: een paneel van 2000x1000x60 millimeter weegt al bijna 90 (!) kilo. Neem voor langere en/of bredere tabletten dus even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout tablet ?