kopshout tablet op maat

kopshout tablet op maat

Voordelig te bestellen bij QATRINA: een kopshout tablet op maat

Zo gemakkelijk kan het tegenwoordig, want een kopshout tablet op maat bestelt u gewoon online ! Heerlijk relaxt vanuit uw luie stoel, want de deur hoeft u er niet eens meer voor uit ! Verder zoeken zal weinig opleveren, want er is praktisch niemand anders in Nederland en België die massief kopshout kan leveren. Van harte welkom bij QATRINA dus.

Kopshout is veelzijdig toepasbaar en een nagenoeg onverslijtbaar houtproduct. Door de unieke samenstelling zeer geschikt om dagelijks intensief te gebruiken. Nog steeds veel gebruikt om er snijplanken en hakblokken van te maken, maar inmiddels maken wij er ook keukenbladen en werkbladen van. Vanzelfsprekend kan een kopshout tablet op maat ook dienen als fraai tafelblad.

Mede door onze samenwerking met voordelige producenten buiten Nederland, kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. In onze webwinkel bestelt u gemakkelijk zelf tabletten gemaakt van Slavonisch eiken. Kopshout tabletten in andere houtsoorten zijn ook mogelijk, maar alleen op aanvraag: klik hier voor een overzicht. Wij maken de tabletten in zo goed als elke gewenste vorm en afmeting. Neem dus gerust even contact met ons op voor meer informatie.

Traditioneel handwerk, opgebouwd uit talloze houten blokjes die met elkaar verlijmd worden tot het uiteindelijke tablet. Standaard leveren wij kopshout 60 millimeter dik. Een dikker tablet is eventueel op aanvraag mogelijk tot en met 120 mm. dik maximaal.

Alleen het beste hout is goed genoeg voor onze tabletten: ons hout is dan ook allemaal allemaal voorzien van het FSC keurmerk. Een garantie voor een duurzaam bosbeheer.

 

 

 

kopshout tablet op maat

Kopshout eiken tablet

 

Kopshout tabletten = QATRINA 

Uniek en op maat gemaakt: de tijd van sjouwen met zware tabletten en ze zelf met de cirkelzaag op maat zagen is gelukkig voorbij !
Bij QATRINA bestelt u gewoon op maat wat u nodig heeft en wij maken het op maat.

Voer zelf de gewenste afmetingen in en ons bestelsysteem rekent de prijs voor u uit. Betalen gaat online via iDEAL resp. BANCONTACT.

Via de website kunt u tot maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed kopshout bestellen. Dit omdat kops weliswaar in verticale zin ijzersterk is, maar in horizontale richting niet. Grote tabletten en/of tabletten v.v. uitsparingen zijn hierdoor erg kwetsbaar voor breuk. Wilt u toch graag een groot tablet ? Neem dan even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout tablet op maat ?