kopshout platen op maat

kopshout platen op maat

Bestel uw kopshout platen op maat voordelig bij QATRINA  

Gemakkelijk en voordelig bestellen vanaf de bank thuis: kopshout platen op maat tot op de mm. nauwkeurig. Maar weinig leveranciers kunnen kopshout leveren, maar wij leveren het ook nog op maat !

Een prachtig houtproduct en oersterk. Kopshout is zo goed als onverslijtbaar en daarom uitermate geschikt voor intensief gebruik. Wij gebruiken kopshout bijvoorbeeld veel om er keukenbladen, werkbladen, tafelbladen, snijplanken en hakblokken van te maken.

Absoluut hoogwaardige kwaliteit voor zeer scherpe prijzen doordat wij al lang samenwerken met voordelige producenten in Oost Europa. Zo’n 90% van het door ons geleverde kopshout wordt besteld in eiken. Daarom leveren wij online alleen kopshout platen op maat van Slavonisch eikenhout: een van de hardere eikensoorten. Kopshout platen in andere houtsoorten leveren wij buiten onze website om op aanvraag. Wij hebben een overzicht hiervan op onze website geplaatst: klik hier. U wilt graag iets heel bijzonders laten maken in kopshout ? Neem dan contact met ons op, want bijna alles is mogelijk.

Kopshout mag je gerust een kunstwerk noemen, want het wordt nog met de hand gemaakt van vierkante blokjes die met elkaar worden verlijmd. Een heidens karwei, maar met een schitterend resultaat ! Bestel via onze website heel eenvoudig zelf kops eiken platen in 60 mm. dik. Een andere houtsoort of dikker is mogelijk op aanvraag: u kunt bij ons tot maximaal 120 mm. dik bestellen.

QATRINA streeft een verantwoord bosbeheer na. Daarom zijn onze producten allemaal duurzaam geproduceerd en stuk voor stuk gegarandeerd FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout platen op maat

Kopshout plaat op maat (60 mm. dik Slavonisch eiken)

 

QATRINA maakt op maat

Maatwerk is onze core business: platen met standaardafmetingen op maat zagen doen wij niet. Onze klanten bestellen op maat, en wij maken het op maat.

Wij leveren onze kopshout platen online tot een maximale lengte van 2400 mm. en een maximale breedte van 1200 mm. Buiten de website om zijn langere en bredere platen leverbaar op aanvraag, Neem hiervoor even contact met ons op.
Houd s.v.p. in uw achterhoofd dat vol massief hout erg zwaar is: een kopshout plaat van 2000x1000x60 mm. weegt al rond de 90 kilo.

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout platen op maat ?