kopshout plaat

kopshout plaat

Gemakkelijk en voordelig bij QATRINA bestellen: een kopshout plaat, tot op de mm. nauwkeurig op maat

Bespaar uzelf het gesjouw en gesleep, want een kopshout plaat bestelt u tegenwoordig gewoon online bij QATRINA ! Vrijwel niemand anders kan dit leveren, dus stopt u maar met verder zoeken.

Nagenoeg onverwoestbaar en veelzijdig toepasbaar: dat is kopshout. De unieke samenstelling van de plaat zorgt ervoor dat het met name zeer geschikt is voor intensief en dagelijks gebruik. Al eeuwenlang maakt men er hakblokken en snijplanken voor slagers en de horeca van. Tegenwoordig wordt kopshout ook veel gebruikt om er een keukenblad of werkblad van te maken. Uiteraard kunt u een kopshout plaat ook prima gebruiken als fraai tafelblad.

QATRINA kan absolute topkwaliteit voor zeer interessante prijzen leveren: wij werken namelijk al geruime tijd samen met voordelige producenten buiten Nederland. Slavonisch eiken platen zijn bij ons het meest gevraagd: deze bestelt u heel gemakkelijk zelf in onze online webwinkel. Kopshout platen gemaakt van andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag: een overzicht hiervan vindt u hier. De platen kunnen wij in zo goed als elke denkbare vorm voor u maken. Neem hiervoor even contact met ons op.

Kopshout platen worden op traditionele wijze met de hand opgebouwd door talloze blokjes hout met elkaar te verlijmen. Wij gebruiken hiervoor standaard blokjes van 60 mm. dik. Dikker kan, maar uitsluitend op aanvraag en maximaal 120 mm. dik. Dunner dan 60 mm. is helaas niet mogelijk: dan wordt de constructie niet sterk genoeg. QATRINA, voor het allermooiste hout, een duurzame productie en gegarandeerd allemaal FSC gekeurd hout.

 

 

 

kopshout plaat

Kopshout Slavonisch eiken plaat

 

Massief houten platen op maat

Gegarandeerd uniek en op maat gemaakt: zelf sjouwen met loodzware houten platen en ze op maat zagen is tegenwoordig niet meer nodig: bij QATRINA bestelt u platen op maat en wij maken platen op maat.
Voer zelf de afmetingen in en het ingebouwde rekensysteem op onze website toont u de prijs voor het gewenste product. Afrekenen kan veilig via iDEAL resp. BANCONTACT.

Online leveren wij kops eiken platen tot maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed: kops is in verticale richting dan wel nagenoeg onverwoestbaar, maar in horizontale richting helaas niet. Grotere platen en platen v.v. uitsparingen zijn dan ook erg gevoelig voor breuk. Wilt u toch graag een grote plaat bestellen ? Neem dan even contact met ons op: wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout plaat ?