kopshout panelen

kops eiken

Kopshout panelen in eiken of in een andere houtsoort bestelt u voordelig bij QATRINA 

Unieke kopshout panelen bestellen ? QATRINA levert ze online op maat voor u gemaakt. Kopshout wordt al sinds mensenheugenis veel toegepast, en is tot op heden nog steeds een prachtig en onverslijtbaar product. Wij kunnen ons kopshout voor zeer gunstige prijzen aanbieden, omdat wij al lange tijd met vaste producenten in Oost-Europa samenwerken. Online leveren wij prachtig kops Slavonisch eiken. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag (klik hier voor onze andere houtsoorten). Door gebruik te maken van geavanceerde machines, kunnen onze producenten zo goed als alle denkbare vormen voor u maken. Wilt u een moeilijke vorm laten maken, neem dan even contact met ons op.

Helemaal handmatig samengesteld uit houten blokjes: kopshout panelen zijn stuk voor stuk ware kunstobjecten. Via onze webshop leveren wij kops eikenhout met een dikte van 60 mm. Dikker is ook mogelijk: wij leveren op aanvraag ook kopshout in 70, 80, 90, 100, 110 en zelfs 120 mm dikNeem hiervoor even contact met ons op per mail of telefoon. Vanzelfsprekend is al ons hout duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout panelen

Kopshout (Slavonisch eiken)

 

Gewoon op maat voor u gemaakt, zonder bijkomende kosten

Het komt helaas nog veel te vaak voor: kopshout panelen die uitsluitend leverbaar zijn in vaste maten, of voor u op maat gezaagd worden tegen betaling van dure zaagkosten. QATRINA doet het helemaal anders, want wij maken gewoon alles op maat zonder extra kosten, want wie wil er nou betalen voor zaagafval ?!

Kops eiken kunt u online bij ons bestellen met een dikte van 60 mm, een lengte van maximaal 2400 mm. en een breedte van maximaal 1200 mm. Te kort, te smal, te dun, of liever een andere houtsoort dan eikenhout ? Op aanvraag leveren wij ook langer, breder, dikker, en andere houtsoorten. Neem hiervoor even contact met ons op, want wij kunnen u vast wel verder helpen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout panelen ?