kopshout panelen op maat

kops eiken panelen 60 mm.

Prachtige kopshout panelen op maat bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

De laatste tijd is de vraag naar kopshout panelen op maat enorm toegenomen, en niet ten onrechte: een prachtig, oersterk en onverslijtbaar product !. De prijs voor kopshout is daardoor fors gestegen, maar wij beschikken al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen. Zo zien wij kans de prijzen zeer laag te houden.

Via onze website leveren wij Slavonisch eiken, maar op aanvraag leveren wij ook kopshout panelen op maat in heel veel andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten), in elke gewenste afmeting en vorm !. Neem eenvoudig even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

Uw kopshout panelen op maat worden handmatig (!) samengesteld uit blokjes van ca. 43×43 mm. en zijn via de website leverbaar met een dikte van 60 mm. Op aanvraag kunnen wij ook kopshout panelen op maat leveren met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 en zelfs 120 mm !

Uiteraard is al ons geleverde hout  FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout panelen op maat

Kopshout paneel

 

Bestel alleen maar wat u nodig heeft: uw kopshout panelen op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste afmeting en vorm !

Kunt u zich daar ook zo aan ergeren: massief kopshout dat alleen maar volgens vaste maten of tegen betaling van hoge zaagkosten leverbaar is ?.
Bij ons kunt u gewoon uw kopshout panelen op maat bestellen zonder extra kosten.

Ons systeem berekent, a.d.h.v. de door u ingegeven afmetingen, automatisch de prijs per vierkante meter en op basis daarvan vervolgens de uiteindelijke totaalprijs.
Onze kopshout panelen op maat zijn via onze website te bestellen tot een lengte van maximaal 2,4 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.
U heeft langer en/of breder kopshout nodig ? Of u heeft liever een andere houtsoort dan eiken, of een dikker paneel ?

Geen probleem, op bestelling leveren wij ook dikker, langer en/of breder, alles in elke gewenste afmeting en vorm ! Neem gewoon even contact met ons op !

Wij laten ons kopshout in Oost-Europa maken, zodat dit bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomt.
De kopshout panelen op maat worden vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Wij bezorgen tegen kostprijs.

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout panelen op maat ?