kopshout panelen 90 mm.

kops essen werkblad op maat

Wanneer u op zoek bent naar kopshout panelen 90 mm. dik, zit u goed bij QATRINA !

QATRINA levert kopshout panelen 90 mm. dik, helemaal op maat voor u gemaakt. Wij leveren alleen de beste kwaliteit, en dat ook nog voor gunstige prijzen !.

Kops eiken van 60 mm. dik kunt u eenvoudig zelf via onze webshop bestellen, maar buiten de webshop om leveren wij ook kopshout panelen en tafelbladen in veel andere houtsoorten. Dat alles in elke gewenste vorm en afmeting, en in meerdere diktes !. Neem hiervoor even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA !.

De kops panelen worden door echte vakmensen nog met de hand samengesteld uit blokjes hout van ca. 43×43 millimeter.  Standaard leveren wij kops eiken met een dikte van 60 mm.

Maar ook kops panelen met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 tot zelfs 120 mm zijn bij ons leverbaar op aanvraag. Dit alles niet alleen maar in eiken maar ook in veel andere houtsoorten! Neem gerust even contact met ons op, per mail of telefoon.

Onze kopshout panelen 90 mm. dik zijn uiteraard allemaal FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken panelen 120 mm.

Kops eiken paneel

 

Kopshout panelen alleen maar leverbaar in standaard afmetingen ? Bij QATRINA bestelt u ze gewoon op maat ! 

Wij maken onze houtproducten helemaal op maat, in de vorm, afmetingen en dikte die u wenst.

Kopshout eiken panelen en tafelbladen bestelt u via onze online webshop met een dikte van 60 mm., een lengte van maximaal 2400 mm.  en een breedte van maximaal 1200 mm.

Maar: veel langer, veel breder, en veel dikker of een speciale vorm is helemaal geen probleem, en een andere houtsoort evenmin !. Neem hiervoor gerust even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

Wij leveren onze kopshout panelen alleen helemaal op maat gemaakt: wij leveren geen kops uit voorraad.
Onze eigen, professionele  koeriersdienst bezorgt de bestellingen altijd z.s.m. bij onze klanten. Wij doen dit als een vorm van service tegen kostprijs.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout panelen 90 mm. dik ?