kopshout paneel

kops eiken

Een fraai kopshout paneel in eiken, maar ook in andere houtsoorten 

Een mooi kopshout paneel bestelt u heel gemakkelijk en voordelig online bij QATRINA. Kopshout is al eeuwenoud, maar nog steeds een prachtig en ijzersterk product ! Wij beschikken over onze eigen betrouwbare en voordelige leveranciers in Oost-Europa, waardoor wij dit unieke product voor zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. In onze online webwinkel bestelt u heel eenvoudig schitterend Slavonisch eiken. Op aanvraag kunt u bij ons ook terecht voor kopshout in andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Wij kunnen zo goed als iedere afmeting en vorm voor u maken. Neem even contact met ons op, dan helpen wij u verder.

Een kopshout paneel wordt door onze producenten nog helemaal met de hand (!) opgebouwd uit blokjes hout van ca. 43×43 mm. en is in onze webwinkel te bestellen met een dikte van 60 mm. Op aanvraag leveren wij ook dikkere kopshout panelen: 70, 80, 90, 100, 110 en zelfs 120 mm dik ! Neem hiervoor even contact met ons op. Ons kopshout wordt gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd, en is daarom ook allemaal FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout paneel

Kopshout paneel (Slavonisch eiken)

 

Een keuze maken uit vaste maten ? Bij QATRINA bestelt u gewoon wat u nodig heeft, niks meer en niks minder !

Het is raar maar waar, en komt helaas nog steeds heel veel voor: kopshout panelen die alleen in standaardafmetingen of tegen bijbetaling van belachelijk hoge zaagkosten te bestellen zijn.
Bij QATRINA bestelt u gewoon alles op maat gemaakt, zonder extra kosten.

Ons unieke bestelsysteem op de website berekent, aan de hand van de afmetingen en dikte, automatisch de prijs per vierkante meter uit, en op basis daarvan de totaalprijs.
Kops panelen leveren wij via onze website standaard met een dikte van 60 mm, een maximale lengte van 2400 mm. en een maximale breedte van 1200 mm. Liever langer en/of breder kopshout ? of dikker dan 60 mm. ? Of toch liever een andere houtsoort ? Dat is geen probleem, want wij leveren op aanvraag ook langere, bredere en dikkere panelen, en ook kopshout in andere houtsoorten. Zo goed als elke door u gewenste vorm en afmeting kunnen wij leveren. Neem even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA !

De door ons geleverde houtproducten worden door onze producenten in Oost-Europa gemaakt. Nadat deze gereed zijn, worden de bestellingen per vrachtauto naar Nederland getransporteerd. In combinatie met onze vaste koeriersdienst zorgen wij er vervolgens voor dat deze (tegen kostprijs !) bij u thuis afgeleverd worden.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout paneel ?