kopshout kookeiland

kops eiken kookeiland

Op zoek naar een kopshout kookeiland ? Bij QATRINA bestelt u het op maat !

Eenvoudig en voordelig een sfeervol kopshout kookeiland bestellen ? Dat kan online bij QATRINA !. Uitsluitend de beste kwaliteit, maar wel voor een scherpe prijs.

Zelf online in onze webshop kops eiken bestellen is een fluitje van een cent. Daarnaast leveren wij op aanvraag ook nog kopshout in andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Zo goed als elke gewenste vorm en afmeting kunnen wij voor u maken. Heeft u een heel speciale vorm in gedachten ? Ook dan kunnen wij u vast wel verder. Neem in dat geval gewoon even contact met ons op.

Een kopshout kookeiland wordt door onze producenten helemaal met de hand opgebouwd uit massief houten blokjes van ca. 43×43 mm. In onze webwinkel leveren wij kopshout in eiken van 60 mm. dik, Op aanvraag is dikker echter ook mogelijk: 70, 80, 90, 100, 110 tot zelfs 120 mm dik ! Wij leveren ook kopshout in andere houtsoorten dan eiken. Kijk daarvoor even op onze website of neem contact met ons op. Wij leveren uitsluitend duurzaam geproduceerde producten. Ons hout is daarom ook altijd FSC gekeurd

 

 

 

kopshout kookeiland

Kopshout kookeiland (kops eiken)

 

U geeft aan wat u wilt, en QATRINA maakt het op maat voor u !

Extra kosten voor het verzagen ? Wat een onzin: wij maken het gewoon op maat voor u, zoals u het wilt hebben en zonder extra kosten.

Kops eiken is via onze webshop leverbaar in 60 mm. dik met een maximale lengte van 2400 mm, en een maximale breedte van 1200 mm. Langer of breder is geen probleem: wij leveren op aanvraag tot wel zeven meter lang.
Of wilt u liever een andere houtsoort, of een dikker blad ?  Dat kan, want wij leveren op aanvraag ook (veel) dikker, (veel) langer, (veel) breder en andere houtsoorten. Verkrijgbaar in praktisch elke denkbare afmeting en vorm ! Neem dus even contact met ons op, als u iets speciaals van plan bent te laten maken. Wij helpen u graag verder.

De kops bladen worden voor ons op maat gemaakt in Oost-Europa: wij leveren niet uit voorraad.
Uw bestelling wordt door onze eigen koeriersdienst vervolgens bij u thuis afgeleverd. Bezorgen doen wij tegen kostprijs.

QATRINA, omdat wij service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout kookeiland ?