kopshout kookeiland op maat

kopshout kookeiland op maat

Voordelig en gemakkelijk online bij QATRINA te bestellen: een kopshout kookeiland op maat tot op de mm. nauwkeurig !

Toe aan iets absoluut unieks in uw keuken ? Dan is een met de hand gemaakt (!) kopshout kookeiland op maat echt iets voor u ! U kunt het ‘gewoon’ online bestellen bij QATRINA !

Nagenoeg niemand anders kan dit prachtige houtproduct leveren: doe hier uw voordeel mee en bestel vandaag nog een schitterend massief houten kookeiland.
Het bestellen wijst zich vanzelf: voer simpelweg de afmetingen in en maak uw keuze uit een onbehandeld of een kant en klaar kookeiland. Via de website kunt u kops Slavonisch eiken bestellen: op aanvraag zijn ook andere houtsoorten eventueel mogelijk (klik hier voor onze overige houtsoorten). U heeft een afwijkende vorm in gedachten ? Neem dan even contact met ons op, want wij kunnen in principe alles op maat voor u maken.

Het kopshout kookeiland op maat bestaat uit allemaal aan elkaar gelijmde massief houten blokjes. Wij leveren online in 6 centimeter dik eiken. Een vrijwel onverslijtbaar product, waar u uw leven lang plezier van zult hebben.

Het door ons gebruikte hout voor het kookeiland is op een duurzame wijze geproduceerd en altijd FSC gekeurd. Een garantie voor kwaliteit en een verantwoorde houtkap.

 

 

 

kopshout kookeiland op maat

Kopshout kookeiland op maat (Slavonisch eiken in Rubio houtolie transparant)

 

Wij maken het gewoon voor u op maat tot op de mm. nauwkeurig: elke gewenste vorm is mogelijk !

U bestelt op maat, wij maken op maat. En dat alles zonder bijkomende kosten.

Online kunt u via onze website prachtig vol massief kops eiken bestellen. Wij leveren ons kops standaard met een dikte van 6 centimeter, verkrijgbaar tot maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed.
Heeft u een langere en/of bredere uitvoering nodig ? Geen probleem: neem in dat geval even contact met ons op. Ook voor andere houtsoorten gelieve even contact met ons op te nemen, want deze zijn helaas niet altijd het hele jaar door beschikbaar: wij moeten dit aanvragen bij onze producenten.

Verder zoeken heeft niet veel zin, want voor exclusieve maatwerkproducten zit u goed bij QATRINA !
Aan zogenaamde standaardmaten doen wij niet: wij maken alles op maat en gebruiken daarvoor uitsluitend het beste hout. Met minder dan dat nemen wij geen genoegen. Om het voor onze klanten nog interessanter te maken bezorgen wij tegen kostprijs: wij verdienen hier dus helemaal niets aan.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout kookeiland op maat ?