kopshout keukenbladen op maat

kopshout keukenbladen op maat

Exclusieve kopshout keukenbladen op maat voor u gemaakt, bestelt u natuurlijk bij QATRINA

Kopshout keukenbladen op maat zijn zeldzaam: niet veel bedrijven kunnen ze leveren. QATRINA levert ze echter op maat in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten. Neem dus even een kijkje op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden ! Wij werken al lang samen met onze eigen vaste leveranciers, waardoor wij ons kopshout op maat nog steeds zeer scherp kunnen aanbieden.

In onze webwinkel bestelt u heel gemakkelijk zelf uw kops eiken keukenblad. Op aanvraag zijn kopshout keukenbladen op maat in een andere houtsoort eventueel ook mogelijk (klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten). Mocht u dus op zoek zijn naar een kops keukenblad in een andere houtsoort, neem dan even contact met ons op. De mogelijkheden zijn legio, dus wij kunnen u vast en zeker wel verder helpen.

De kopshout keukenbladen op maat maken wij van blokjes massief hout van ca. 43×43 mm. die met de hand aan elkaar verlijmd worden tot het uiteindelijk keukenblad. Wij leveren kopshout online in 60 mm. dik eikenhout. Op aanvraag is eventueel (veel) dikker kopshout, en kopshout in een andere houtsoort mogelijk. Bel of mail ons hiervoor even. QATRINA staat voor de allerbeste kwaliteit, duurzaam geproduceerd en daarom ook FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout keukenbladen op maat

Kopshout keukenblad (kops eiken)

 

Uniek: helemaal op maat voor u gemaakt in eiken, maar ook eventueel in een andere houtsoort  

Wij leveren ons kopshout online in 60 mm. dik eiken. Maximaal kunt u in de webwinkel 2,4 meter lang, en 1,2 meter breed bestellen. Op aanvraag leveren wij ook veel dikker, langer en breder kopshout, en kopshout in andere houtsoorten: neem hiervoor even contact met ons op.

Onze houtproducten worden in Oost Europa door onze vaste producenten gemaakt, en per vrachtwagen naar Nederland getransporteerd. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bestellingen gelost en gesorteerd worden, en per koerier bij u thuis worden afgeleverd.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout keukenbladen op maat ?