kopshout keukenblad op maat

kopshout keukenblad op maat

Een kopshout keukenblad op maat bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Een kopshout keukenblad op maat is erg in trek op dit moment, en dat is niet zo vreemd, want kopshout wordt hiervoor al eeuwenlang gebruikt: een prachtig, onverslijtbaar houtproduct !. Door de grote vraag is echter de prijs voor kopshout wel aanzienlijk gestegen. Team QATRINA beschikt gelukkig over betrouwbare en gunstige inkoopkanalen, waardoor wij de prijzen laag kunnen houden.

Wij hebben er voor gekozen via onze website alleen Slavonisch eiken te leveren, maar op aanvraag buiten de website om, zijn kopshout keukenbladen in een andere houtsoort ook mogelijk (klik hier voor onze andere houtsoorten), Neemt u dus gerust even contact met ons op, indien u op zoek bent naar een andere houtsoort dan eiken. Wij maken het kopshout keukenblad op maat uit blokjes hout van ca. 43×43 mm. Online leverbaar in 60 mm. dik eiken. Op aanvraag ook leverbaar in veel dikker en in andere houtsoorten. Bel of mail ons gerust even. Hoogwaardige kwaliteit, en natuurlijk  FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout keukenblad op maat

Kopshout keukenblad op maat

 

Uw keukenblad helemaal op maat gemaakt, in eiken of in een andere houtsoort 

Het intelligente bestelsysteem in onze webwinkel rekent razendsnel de prijs van het door u ingevoerde product uit. Een kind kan de was doen !  Online is kopshout te bestellen in 60 mm. dik massief eiken. Maximaal 2,4 meter lang, en maximaal 1,2 meter breed. Op aanvraag is dikker, langer, breder en kopshout in een andere houtsoort dan eiken mogelijk: bel of mail ons hiervoor even.

Het kopshout laten wij door onze vaste producenten in Oost-Europa maken: 1x per week worden de bestellingen getransporteerd naar Nederland. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw bestelling z.s.m. tegen kostprijs (!) bij u wordt afgeleverd.

Waarom u voor QATRINA zou moeten kiezen ? Omdat wij uitsluitend de allerbeste kwaliteit leveren, maar dan wel voor redelijke prijzen.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout keukenblad op maat ?