kopshout kapblok

kopshout hakblok

Een kopshout kapblok ? Stop dan maar met zoeken, want bij QATRINA bestelt u het voordelig op maat !

Exclusief voor ons door vaste producenten gekweekt hout. Een kopshout kapblok van het allermooiste hout en voor een vriendelijke prijs ? Dan zit u goed bij QATRINA !

Verreweg de meeste kapblokken worden aangeboden in standaardvormen en in standaardmaten. Wij doen het echter anders: wij maken ze helemaal op maat in de vorm die u zoekt. Dus niet alleen rond, vierkant rechthoekig of ovaal, maar ook die door u zelfbedachte vorm is mogelijk !

Online kunt u bij ons uw kapblok in 6 centimeter dik eikenhout bestellen. Hiervoor maken wij gebruik van exclusief Slavonisch eiken: een prachtige lichte houtsoort en van zichzelf al veel harder dan de op het internet aangeboden andere eikensoorten. Voor een exclusief kopshout kapblok van het allermooiste eiken moet u gewoon bij QATRINA zijn.

Kapblokken in een kops uitvoering hebben een veel harder oppervlak dan ‘normale’ kapblokken opgebouwd uit massief houten lamellen. Niet voor niets dat kopshout wordt gebruikt bij de slager en in de horeca: het is ijzersterk en vrijwel onverslijtbaar. Normaal gesproken gaat kopshout langer dan een mensenleven mee !

Uniek in de Benelux: kopshout op maat gemaakt in Slavonisch eiken, maar daarnaast ook nog in andere houtsoorten !  

Eikenhout in een kops uitvoering, maar QATRINA kan nog veel meer ! Buiten onze website om is op aanvraag namelijk ook kopshout in een andere schitterende houtsoort mogelijk. Kops beuken, kops essen, kops acacia en kops kersen: wij maken het voor u op maat ! Gegarandeerd FSC gecertificeerd en op een duurzame manier geproduceerd. Uniek in de Benelux en dat ook nog eens voor wel zeer interessante prijzen.

Natuurlijk is kopshout niet alleen geschikt om er kapblokken van te maken: als een van de heel weinigen in België en Nederland leveren wij dan ook keukenbladen van kopshout, werkbladen van kopshout, tafelbladen van kopshout en meer. Onbehandeld, maar ook kant en klaar om te gebruiken. Zelfs de eventueel benodigde gaten, uitsparingen, afgeronde hoeken of zijkanten kunnen wij voor u verzorgen.

Bij QATRINA zit u goed voor exclusief maatwerk !

 

 

 

kopshout hakblok

Kops acacia hakblokken (60 mm. dik, onbehandeld)

Wij maken het op maat voor u in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout: massief hout = QATRINA

Volledig computergestuurd maatwerk met hypermoderne, kostbare freesapparatuur waarover maar weinig andere aanbieders beschikken. Als het iets speciaals moet worden dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Onze houtproducten leveren wij in meerdere uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Gemaakt van exclusief Slavonisch eikenhout, maar buiten de website om op aanvraag ook in kersenhout, beukenhout, essenhout, acaciahout en notenhout.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout kapblok ?