kopshout hakblok

kopshout hakblok

Leverbaar op maat in elke gewenste vorm: een kopshout hakblok in eiken, maar ook verkrijgbaar in een andere houtsoort

Een kopshout hakblok in de afmetingen die u nodig heeft ? Geen probleem bij QATRINA. Wij maken het voor u op maat in kops eikenhout, in kops beukenhout, in kops essenhout, in kops kersenhout of in kops acaciahout. Kops eiken is direct online te bestellen, kopshout in een andere houtsoort is op aanvraag mogelijk. Neem in dat geval even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hakblokken in een kops uitvoering zijn oersterk, keihard en zo goed als onverslijtbaar. Toch zie je ze maar heel weinig en dat is jammer, want naast hakblokken maken wij er ook andere fraaie producten van. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een kops keukenblad, een kops barblad, een kops tafelblad of een kops werkblad. De mogelijkheden zijn enorm !

Kopshout is nauwelijks verkrijgbaar in Nederland en in België. QATRINA is eigenlijk de enige in de Benelux die dit unieke houtproduct kan leveren. Alles op maat in elke gewenste vorm: het woord standaard kennen wij niet.

Met een product van kopshout haalt u een uniek en exclusief staaltje vakmanschap in huis: de doorsnee keuken leverancier en houtbewerker kan u hier echt niet aan helpen. Ons kopshout wordt stuk voor stuk met de hand op maat voor onze klanten gemaakt door vaste leveranciers verspreid over verschillende landen in Europa. Door met meerdere leveranciers te werken kunnen wij onze verkoopprijzen ook in deze dure tijden nog steeds zeer scherp houden. Daar profiteert u dus weer van !

Exclusief kopshout: niet alleen voor hakblokken, maar ook voor keukenbladen, tafelbladen, werkbladen en nog veel meer 

Bij QATRINA krijgt u exclusief maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig voor een scherpe prijs. Ga voor een uniek houtproduct en ga voor een kopshout tafelblad, een kopshout keukenblad, een kopshout barblad, een kopshout snijplank, een kopshout hakblok of verwen uzelf met een prachtig kopshout bureaublad van 6 centimeter (!) dik.

Bij maatwerk horen ook extra bewerkingen: dus kunt u bij ons ook terecht voor schuine randen, afgeronde hoeken of uitgefreesde sparingen voor bijvoorbeeld keukenapparatuur. Onze producenten hebben allen de beschikking over hypermoderne cnc freesmachines, dus het kan allemaal.

 

 

 

kopshout hakblok

kopshout hakblok (kopshout acacia met afgeronde hoeken)

QATRINA is er niet alleen voor kopshout: wij leveren ook massief hout op maat in doorgaande lamellen en vingerlas

Wij durven van onszelf gerust te zeggen dat wij specialisten zijn in het leveren van massief hout op maat, want u kunt bij ons terecht voor massief eikenhout, massief beukenhout, massief notenhout, massief essenhout, massief acaciahout, massief ahornhout en massief kersenhout. Vanzelfsprekend allemaal FSC gecertificeerd.
Dit alles is te bestellen in prachtige doorgaande lamellen en in een vingerlasuitvoering. Veel van onze leverbare houtsoorten zijn daarbij ook leverbaar in een unieke kopshoutuitvoering !

Bent u geïnteresseerd in een kopshout hakblok ?