kopshout hakblok op maat

kopshout hakblok op maat

Een kopshout hakblok op maat ? Bestel het bij QATRINA in eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk !

Niet alleen verkrijgbaar in eiken, maar ook in veel prachtige andere houtsoorten: voor een voordelig kopshout hakblok op maat bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Niks geen standaardvormen of standaardmaten: onze hakblokken maken wij exact op maat en in de vorm die u wenst. Rond, vierkant, rechthoekig en ovaal, maar ook fantasievormen kunnen wij gewoon voor u maken.

Een eikenhouten hakblok kunt u bij ons online in de webwinkel bestellen. Onze hakblokken leveren wij massief in liefst 60 mm. dik. Als een van de heel weinigen maken wij gebruik van Slavonisch eiken: een zeer harde en mooie eikensoort afkomstig uit het oosten van Europa. Speciaal voor u uitgezocht op uitstraling en structuur door onze vaste leveranciers. Een massief kopshout hakblok op maat bestelt u voordelig en precies op maat voor u gemaakt bij QATRINA !

Kopshout hakblokken hebben een keihard oppervlak en zijn veel slijtvaster dan hakblokken die worden samengesteld uit normale houten lamellen. Kops wordt daarom ook veelvuldig gebruikt door slagers en in de horeca. Onverwoestbaar en schitterend mooi, dat is kopshout.

Slavonisch eikenhout, maar ook kopshout in beuken, essen, acacia en kersen kunt u bij ons bestellen !

Schitterend Slavonisch kops eikenhout, maar ook kopshout in veel andere houtsoorten: u vindt het bij QATRINA ! Op aanvraag, buiten de site om leveren wij nl. ook nog kopshout in andere houtsoorten ! Wat dacht u bijvoorbeeld van een hakblok gemaakt van kops beukenhout, kops essenhout, kops acaciahout of kops kersenhout !? Interessant geprijsd, op maat gemaakt en alles FSC gecertificeerd ! QATRINA is met recht uniek in de Benelux !

Leveren wij dan alleen maar kopshout hakblokken ? Nee hoor ! U kunt bij ons terecht voor veel meer ! Zo leveren wij ook kopshout tafelbladen, kopshout keukenbladen, kopshout barbladen en kopshout werkbladen. Kant en klaar om te gebruiken voorzien van de evt. benodigde sparingen of sleuven, maar ook onbehandeld is mogelijk. U kunt het blad dan naar eigen inzicht verder afwerken. Voor vriendelijk geprijsd maatwerk in massief hout moet u bij QATRINA zijn.

 

 

 

kopshout hakblok op maat

Kopshout hakblokken (uitvoering in 60 mm. dik acaciahout)

QATRINA staat voor maatwerk in massief hout met doorgaande lamellen, in vingerlas en opgebouwd uit kopshout

Ons maatwerk maken wij met supermoderne computergestuurde cnc’s. Zeer kostbare machines waarover de gemiddelde houtbewerker in de Benelux niet beschikt. Dus als het iets heel speciaals moet worden met bijvoorbeeld ronde hoeken, afgeschuinde kanten of andere extra bewerkingen dan zit u goed bij QATRINA !

Wij leveren ons hout opgebouwd uit doorgaande lamellen, voorzien van een vingerlasconstructie en samengesteld uit exclusief kopshout. In eiken, maar op aanvraag eventueel ook in gemaakt van kersen-, beuken-, ahorn-, noten-, essen- of acaciahout.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout hakblok op maat ?