kopshout essen

kops essen werkblad op maat

Wanneer u op zoek bent naar kopshout essen, dan bent bij QATRINA aan het juiste adres ! 

QATRINA maakt kopshout essen panelen en (tafel)bladen op maat, helemaal in de door u gewenste afmetingen en vorm.

Wij hebben er voor gekozen via onze webshop alleen kops eiken aan te bieden, maar wij leveren kopshout in nog veel meer andere houtsoorten, waaronder ook essen. In (bijna) elke gewenste afmeting en vorm.

Neem gerust even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een kops essen paneel, keukenblad of tafelblad en laat u verrassen door de vele mogelijkheden !.

Standaard leveren wij ons kopshout met een dikte van 60 mm, maar ook kopshout met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 tot zelfs 120 mm is gewoon bij ons leverbaar. 

Ons kopshout essen is natuurlijk FSC gekeurd.

Neemt u gerust even een kijkje op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 

 

 

kopshout essen

Kops essen

 

Kopshout essen panelen alleen maar leverbaar in standaardmaten ? Wij maken kops panelen op maat ! 

Wij maken al onze producten helemaal op maat gemaakt, in de vorm, afmetingen en dikte die u wilt. Wij werken met de meest geavanceerde apparatuur, zodat ook hele ingewikkelde vormen (bijna) altijd gewoon door ons te realiseren zijn.

Kopshout essen is in principe leverbaar in elke gewenste afmeting en vorm. De dikte varieert van 60 mm. tot zelfs 120 mm. (!).  Neem gerust even contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Wij leveren ons kopshout alleen maar op maat gemaakt: wij leveren geen hout uit voorraad.
Onze eigen, professionele koeriersdienst bezorgt uw bestelling(en) vervolgens zo spoedig mogelijk bij u thuis. Wij doen dit tegen kostprijs, en verdienen hier dus niets aan. Niet alleen kwaliteit, maar ook een goede service vinden wij heel belangrijk.

QATRINA, omdat wij de allerbeste kwaliteit leveren, maar dan wel tegen redelijke prijzen.

 

Bent u geïnteresseerd in ons kopshout essen ?